Løkke ankom i firmabilen: Alt er i orden

Lars Løkke Rasmussen afviser, at der har været problemer med indberetningen af hans firmabil

Lars Løkke Rasmussen ankom torsdag morgen til Fredericia i sin Skoda Superb inkl. racercykel på taget, men vil ikke uddybe hans lukrative firmabil-ordning. Ekstra Bladet kan i dag afsløre, at han ikke har oplyst om bilen til Venstres medlemmer eller Moderniseringsstyrelsen frem til oktober 2013.

Dog siger Lars Løkke Rasmussen, at alt er i orden med den firmabil-ordning, som ikke har været indberettet frem til i hvert fald 11. oktober 2013, på trods et svar Moderniseringsstyrelsen siger, at det kræves.

Se også: Huskede næsten alt: Løkke glemte firmabilen

- Jeg har indberettet alt, hvad jeg skal til Moderniseringsstyrelsen. Jeg har ikke yderligere kommentarer til mine privatøkonomiske forhold, siger Lars Løkke Rasmussen til Ekstra Bladets udsendte reporter.

- Jeg kan bare sige, at alle mine forhold, dem er der både gjort rede for over for skattevæsnet og Moderniseringsstyrelsen. Og så har jeg egentlig ikke flere kommentarer.

- Men du sendte en mail 11. oktober til Moderniseringsstyrelsen. Der stod din bil ikke. Burde den ikke have gjort det?

- Den mail du hentyder til var jo ikke nogen indberetning, men lad nu det være...

- Du nævner bl.a., hvad du får fra Nationalbanken...

- Jeg har afleveret en indberetning til Moderinseringsstyrelsen inden for de frister, der gælder - inden udgangen af oktober måned. Det er en meget fuldstændig redegørelse, der er udarbejdet i samarbejde med min advokat og min revisor, siger Lars Løkke Rasmussen.

Venstre-formanden ønsker fortsat ikke at svare på, hvorfor han ikke tidligere indberettede til Moderniseringsstyrelsen, der i et brev i december 2012 havde indskærpet over for Løkke, at han skulle underrette om 'større eller regelmæssige indtægter, der skal modregnes og som ikke har været oplyst'.

- Der er fuldstændig rent bord ift. myndighederne. Og som jeg også sagde i går, og i forgårs. Og nu siger jeg det i dag, og det kan også være, jeg skal sige det til jer i morgen: Jeg har ikke yderligere at tilføje ift. min privatøkonomi. For så vidt angår bilordningen, så synes jeg min partisekretær så glimrende har redegjort for det i dag.

Se også: Engell: Nu skader Løkke hele blå blok

Lars Løkke Rasmussen er i dag i Jylland, hvor en charmetur til flere jyske kommuner venter i forbindelse med kommunalvalget. Udover Fredericia, hvor Løkke starter dagen, vil Venstre-formanden besøge Vejle, Billund, Kolding, Fanø og slutter i aften på Esbjerg stadionn, hvor han skal se Europa Cup-kampen mellem Esbjerg fB og svenske Elfsborg og andre Venstre-højborge i området, hvor der ifølge flere kommentatorer er utilfredshed med Løkke ovenpå sagen om GGGI-rejserne.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere