Efter lang dag: Løkke slapper af med fodbold - og kaffe

Lars Løkke afslutter endnu en hård dag med fodboldkamp i Esbjerg

Lars Løkke Rasmussen afslutter en lang dag med at overvære Europa Cup-kampen mellem Esbjerg fB og svenske Elfsborg. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Lars Løkke Rasmussen afslutter en lang dag med at overvære Europa Cup-kampen mellem Esbjerg fB og svenske Elfsborg. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Lars Løkke Rasmussen så noget træt ud i betrækket, da han ved 19-tiden torsdag aften satte sig på plads i Blue Water Arena for at overvære Europa League-kampen mellem Esbjerg fB og svenske Elfsborg.

Og Venstre-formanden, der i øjeblikket er på charmetur i flere jyske kommuner op til kommunalvalget, har tilsyneladende brug for lige at styrke sig med en kop kaffe efter endnu en dag, hvor han har været skydeskive for Ekstra Bladet og flere andre mediers spørgsmål omkring hans økonomi.

Se også: Løkke: Jeg ville også have interesseret mig for min sag

Flankeret af sin særlige rådgiver Mikael Børsting samt assistent Frederik Grube afslutter Lars Løkke Rasmussen således en lang dag med fodbold i Esbjerg.

Cykelsport favorit
Inden kampstart mødtes Venstre-formanden i VIP-loungen på Esbjerg Stadion med Esbjergs borgmester Johnny Søtrup, der overrakte ham et Esbjerg-halstørklæde, han kunne varme sig med under kampen. Han blev desuden hyldet af flere af klubbens sponsorer.

- Det er en skam, at du ikke bor her i Esbjerg, for herovre er vi aldrig gået så meget op i bilag, lød det muntert fra Esbjergs direktør Søren Poulsen.

Inden hans satte sig ud for at følge kampen med en kop kaffe i hånden, sagde Løkke til Ekstra Bladets reporter:

- Normalt er mine favorithold FCK, FC Nordsjælland og Vejle Boldklub. Men en aften som i aften er der vel ikke noget i vejen med at være Esbjerg-fan.

Venstre-formanden forklarede desuden, at han er glad for fodbold, og at han som statsminister var inviteret med til flere landskampe. Dog er det cykelsport, som står højest på hans favoritliste.

- Jeg er jo mest til cykelsport. Og som gammel cykelrytter ved jeg, at det er ekstra hårdt at køre i modvind. Det gælder om at trampe ekstra hårdt i pedalerne, og det har jeg gjort siden Ekstra Bladet begyndte alle disse historier omkring min økonomi.

Lars Løkke Rasmussen startede dagen i Fredericia og skal overnatte i Aarhus, hvor han morgen tidlige skal dele valgmateriale ud sammen med Venstres byrådskandidater på Aarhus Banegård.

Derefter går turen til Silkeborg, Struer, Lemvig og Randers.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere