TV: Liberal Alliance håner Dovne Robert

Dovne Roberts Sofavalg: Dovne Robert fik nok, da en ellers fornuftig debat med Liberal Alliance-politikeren Lars Dueholm pludselig udviklede sig til decideret voksen-mobning af kontanthjælpsmodtageren

Om godt en uge skal danskerne, eller de af dem som kan lokkes i stemmeboksen, sætte deres kryds ved en politiker på kommunalvalgskortet. For at vi kan blive klogere på partierne og deres politikere, inviterer Dovne Robert spidskandidaterne fra de otte siddende partier i Københavns Borgerrepræsentation til politisk debat.

I denne uge var det Liberal Alliances Lars Dueholm, 46-årige Robert bød indenfor. Eller det vil sige lige indtil han smed ham ud igen.

Se også: Enhedslisten til Dovne Robert: Har du kun spørgsmål?

For den ellers til at begynde med fornuftige debat udviklede sig pludselig til noget nær voksenmobning af kontanthjælpsmodtageren, da LA-politikeren begyndte at stikke til Robert med kommentarer om, hvor synd for ham det dog er, at han skal sende tre-fire jobansøgninger om ugen og rent faktisk skal stå ud af sengen og gå ned på kommunen for at få sin kontanthjælp.

Herefter blev det for meget for Robert, der, som man kan se i indslaget herover, på det tidspunkt mente, at debatten var løbet helt af sporet.

- Jeg vil godt sige tak for i dag, Lars, meddelte københavneren, inden Lars Dueholm blev sendt ud af døren.

Se også: Dovne Robert til DF-leder: Vil du rydde Christiania?

Forud var gået tredive minutter med - hvad man måske kunne forvente af et møde mellem en LA-politiker og en kommunalvalgskandidat, der politisk set placerer sig selv til venstre for Enhedslisten - heftig debat.

- Det man skulle gøre, Robert, det var at lade være med at give dig nogen penge. Så kom du helt af dig selv og bad om et arbejde, siger Lars Dueholm således på et tidspunkt, hvortil Robert svarer:

- Når du tvinger folk til at arbejde, så mangler de følelsen af at føle sig nyttige. De mangler følelsen af, at de har en selvvalgt identitet.

Se også: Dovne Robert til Frank Jensen: Folk behøver ikke yde en skid

Diskussionen tager rigtig fart, da Lars Dueholm anfægter, at Robert får løn fra Ekstra Bladet for at afholde debatterne med spidskandidaterne.

- Jeg kan sagtens sidde her og drikke kaffe og ryge smøger...

- Mens du får penge fra Ekstra Bladet for det, afbryder politikeren.

- Ja, jeg får penge fra Ekstra Bladet for at invitere jer spidskandidater herhjem, så vi kan diskutere, og folk kan høre jeres synspunkter, svarer Robert.

- Men det er da en meget god handel for en, der stiller op til Borgerrepræsentationen, at få så mange udsendelser og samtidig få så mange penge for det. Så er det måske de kloge, der narrer de mindre kloge. Du har vundet i lotto, hva', siger Lars Dueholm, hvilket tydeligt irriterer Robert.

Se også: SF-borgmester til Dovne Robert: Vi er alt for materialistiske

- Det her handler ikke om at narre de mindre kloge. Og jeg ved ikke, om jeg har vundet i Lotto - kunne du tænke dig at blive kaldt 'Dovne Lars'? Og har de mennesker, som ikke længere kan arbejde, og som har fået folkepension, også vundet i Lotto?

Se hele debatten mellem Lars Dueholm og Robert Nielsen i indslaget over artiklen

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere