Hårde ord fra Claus Hjort: 'Rod i papirerne'... 'Sjusk fra Løkkes side'

Claus Hjort Frederiksen forsvarede Lars Løkke Rasmussen på tv, men brugte hårde ord undervejs

Der var hårde ord fra Claus Hjort i et interview, der ellers skulle forsvare Lars Løkke i sagen om GGGI og modregningspligtige oplysninger ved Moderniseringsstyrelsen. (Foto: Jens Dresling)
Der var hårde ord fra Claus Hjort i et interview, der ellers skulle forsvare Lars Løkke i sagen om GGGI og modregningspligtige oplysninger ved Moderniseringsstyrelsen. (Foto: Jens Dresling)

Venstres nestor og tidligere finansminister Claus Hjort Frederiksen må nu erkende, at V-formand og statsministerkandidat Lars Løkke Rasmussen har rodet og sjusket i sagen om GGGI og de modregningspligtige oplysninger vedr. Løkkes ministereftervedlag.

Den tidligere minister og højtstående folketingsmedlem brugte således opsigtsvækkende hårde ord om sin partiformand, da han torsdag aften ellers skulle forsvare ham på TV2 Nyhederne. Interviewet blev bragt efter historien om Lars Løkke Rasmussen firmabils-ordning hos Venstre, der ikke er blevet modregnet, som den skal ved Moderniseringsstyrelsen før i sidste uge.

- Mange føler, det er en belastning at blive konfronteret med denne sag. Og ikke mindst Lars Løkke er jo pinligt bevidst om, at Venstres mange byrådskandidater og regionskandidater må stå på mål for spørgsmål i denne sag. Det tror jeg, vi alle beklager. Men det skal ikke ændre ved, at der nu er ryddet op i det rod, der har været. Lars Løkke Rasmussen har afleveret til Moderinseringsstyrelsen alle oplysninger, han har haft og har fået professionel hjælp af en revisor og en advokat, lød det bl.a. fra den Hjort Frederiksen til TV2 Nyhederne.

Se også: Huskede næsten alt: Løkke glemte firmabilenSe også: Løkke ankom i firmabilen: Alt er i orden

Men den tidligere minister gentog sine ord om rod, da han blev spurgt ind til, om det ikke var rigtigt, at der først skete noget i sagen, efter presset var begyndt at stige på Lars Løkke Rasmussen.

- Jeg tror ikke, at der er nogen af os, der vil skjule, at der har været rod i de her papirer. At det har været sjusket fra Lars Løkkes side. Men nu er der ryddet op. Der er afleveret de fornødne oplysninger til de rette myndigheder. Beløb og betalinger er på plads. Og han har bøjet sig i støvet, han er dyppet i tjære, han er rullet i fjer, sagde Claus Hjort Frederiksen, der blev interviewet af Divya Das ovenpå endnu endnu en dag, hvor Løkke har kunnet set sit navn overalt de danske medier i forbindelse med den voksende sag om dyre rejser for GGGI og modregning af visse beløb fra hans ministereftervederlag.

- Det har da været noget rod. Men på et eller andet tidspunkt må man sige, at nok er nok. Og personligt føler jeg, at pressen nu bare forfølger ham og stiller de samme spørgsmål, lød det fra Claus Hjort.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere