TV: Hæstorp laver en Stoltenberg

Socialdemokraternes spidskandidat til regionsvalget i København, Sophie Hæstorp Andersen, går den tidligere norske statsminister Jens Stoltenberg i bedene og tager vælgere på taxatur

Den tidligere norske socialdemokratiske statsminister Jens Stoltenberg blev verdenskendt, da han forud for det norske valg for to måneder siden pludselig dukkede op som taxachauffør i Oslo, og kørte 'intetanende' norske vælgere rundt i den norske hovedstad.

Filmen blev et stort hit på YouTube, og de socialdemokratiske valgstrateger gned sig i hænderne.

Deres glæde varede lige indtil det blev afsløret, at Jens Stoltenberg havde kørt rundt i Oslo med trofaste partimedlemmer. Så faldt det spontane til jorden.

Nu går Socialdemokraternes spidskandidat til regionsvalget i København, Sophie Hæstorp Andersen, Jens Stoltenberg i bedene, og tager på en lignende taxa tur i Københavns gader.

- Har Sophie Hæstorp også allieret sig med partfifæller?

- Nej, det kan jeg garantere. Vi optog videoen i fredags, og hun fik to ture med helt tilfældige passagerer, under Sophie Hæstorp Andersens valgrådgiver Hans Chr. Nielsen til Ekstra Bladet.

- Har Sophie Hæstorp taxakørekort?

- Nej, hun har ikke erhvervskørekort.

- Hvordan kan hun så køre rundt som taxachauffør og tage passagerer op?

- Det må hun gerne, fordi hun kun kører ganske få ture, og fordi hun ikke tager penge for turene, siger Hans Chr. Nielsen.

To ture
På de to taxature fortæller Sophie Hæstorp Andersen de intetanende passager, at de skal huske, at der er to valg tirsdag 19. november.

Kommunalvalget og valget til regionerne.

- Ved I godt, at der også er valg til regionerne på tirsdag, spørger Sophie Hæstorp Andersen de stakkels passagerer.

Valgmateriale
Det er der ingen af dem, der ved, men så går der en prås op for dem, da Sophie Hæstorp Andersen fortæller, at det er så heldigt, at netop hun er spidskandidat for Socialdemokraterne til regionsvalget i København. Og rent tilfældigt har hun også noget valgmateriale med, hvor passagerne kan læse alt om hende.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere