Borgmester tilbyder Dovne Robert job

Dovne Roberts Sofavalg: Den tidligere kontanthjælpsmodtager vil dog ikke sige 'ja tak', før han kender resultatet af tirsdagens kommunalvalg

På tirsdag skal danskerne stemme til kommunalvalget, og Robert Nielsen, bedre kendt som Dovne Robert, håber på at blive valgt ind for sin egen liste, der bærer samme navn.

Dansk politik Her er de sjoveste kandidater til valget

I mellemtiden inviterer 46-årige Robert spidstkandidaterne fra de siddende partier i Borgerrepræsentationen til politisk debat i sin lejlighed på Nørrebro, så folk kan lære partierne, politikerne og deres budskaber bedre at kende, inden de sætter deres kryds.

Se også: TV: Liberal Alliance håner Dovne RobertSe også: Krig i Liberal Alliance: 'Skandaløs behandling' af Dovne Robert

I denne uge Københavns Kommunes beskæftigelses- og integrationsborgmester, Anne Mee Allerslev, og hun nøjedes ikke med at diskutere. Faktisk havde kun konkret arbejde med til den arbejdssky nørrebrogenser.

Se også: Enhedslisten til Dovne Robert: Har du kun spørgsmål?

- Jeg har taget et job med til dig. For noget, jeg undrer mig over, det er, hvordan sådan en ressourcestærk person som dig har været arbejdsløs så lang tid, lyder det nærmest allerede, før Robert selv havde fået sat sig ved køkkenordet. Han er dog, som altid, hurtig til at tage ordet.

Se også: Dovne Robert til DF-leder: Vil du rydde Christiania?

- Jeg er jo pisse utilfreds med de job, jeg har haft, og måske er det min egen skyld. Jeg kunne godt have taget en af mine uddannelser færdige og fået mig et eller andet DJØF-job, men spørgsmålet er, om det havde gjort mig til et gladere menneske, lyder Roberts svar, inden den radikale politiker præciserer sit tilbud.

Se også: Dovne Robert til Frank Jensen: Folk behøver ikke yde en skid

- Så bryder du dig måske ikke om det, jeg har taget med. Det er en stilling i min egen forvaltning til en, for jeg tænkte, hvis der er nogen, der kan komme med nogle nye perspektiver og udfordre lidt, så må det være dig.

Se også: SF-borgmester til Dovne Robert: Vi er alt for materialistiske

Robert afviser i debatten ikke tilbuddet, men vil, set i lyset af, at han selv stiller op til kommunalvalget på tirsdag, godt se valgresultatet først.

Se hele debatten mellem Anne Mee Allerslev og Dovne Robert i indslaget over artiklen

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere