Krig i Liberal Alliance: 'Skandaløs behandling' af Dovne Robert

LA-spidskandidat Lars Dueholms besøg hos Dovne Robert har skabt røre internt i det liberale parti. Gense den ophedede debat her

En 'skandaløs behandling'.

Sådan betegner Liberal Alliances borgerrepræsentationskandidat fra København, Lilian Parker Kaule, sin egen spidskandidat Lars Dueholms hånende kommentarer i 'Dovne Roberts Sofavalg' på Ekstra Bladet.

Se også: TV: Liberal Alliance håner Dovne Robert

Bølgerne mellem den ellers dvaske samfundsrevser og den liberale spidskandidat gik så højt, at Robert Nielsen til sidst smed Dueholm ud af sit køkken og lejlighed. Det skete i den seneste udsendelse af 'Dovne Roberts Sofavalg', hvor Robert, der selv stiller op til kommunalvalget i København, inviterer spidskandidaterne fra de otte siddende partier fra Københavns Borgerrepræsentation indenfor.

I et brev til Ekstra Bladet skriver Lilian Parker Kaule, at hun 'har et modsvar til Lars Dueholms skandaløse behandling af Robert Nielsen. Har I lyst/mulighed for at bringe den?'

I svaret, der er skrevet som et brev til Dovne Robert, skriver Lilian Parker Kaule bl.a.: 'Jeg kan forstå at Lars Berg Dueholm og dig er gået skævt af hinanden, det beklager jeg dybt.'

LA-kandidaten opfordrer også Robert Nielsen til ikke at lade sig afskrække fra igen at invitere politikere fra Liberal Alliance hjem i køkkenet.

'Som kandidat for Liberal Alliance, vil jeg ikke blande mig i hvordan du vælger at leve dit liv og hvis du en dag tør at invitere endnu en LA’er hjem i dit private køkken, vil jeg garantere dig for at vi sagtens kan have en respektfuld debat, som kommer til at handle om politik, i stedet for din person,' lyder det fra Lilian Parker Kaule.

'Du har vundet i lotto, hva'
Lars Dueholms besøg hjemme ved Dovne Robert udviklede sig eksplosivt og tog for alvor fart, da Lars Dueholm kritiserede, at Robert får løn fra Ekstra Bladet for at afholde debatterne med spidskandidaterne.

- Jeg kan sagtens sidde her og drikke kaffe og ryge smøger...

- Mens du får penge fra Ekstra Bladet for det, afbrød LA-politikeren.

- Ja, jeg får penge fra Ekstra Bladet for at invitere jer spidskandidater herhjem, så vi kan diskutere, og folk kan høre jeres synspunkter, svarer Robert.

- Men det er da en meget god handel for en, der stiller op til Borgerrepræsentationen, at få så mange udsendelser og samtidig få så mange penge for det. Så er det måske de kloge, der narrer de mindre kloge. Du har vundet i lotto, hva', siger Lars Dueholm, hvilket tydeligt irriterer Robert.

- Det her handler ikke om at narre de mindre kloge. Og jeg ved ikke, om jeg har vundet i Lotto - kunne du tænke dig at blive kaldt 'Dovne Lars'? Og har de mennesker, som ikke længere kan arbejde, og som har fået folkepension, også vundet i Lotto?Spidskandidat Lars Dueholm mener i dag ikke, at han gik over stregen, selvom hans egen partikollega kalder behandlingen af Dovne Robert 'skandaløs'.

- I det brev kalder hun ikke min behandling af Robert for skandaløs. Jeg tror, det er et spørgsmål om stil. Jeg er helt sikkert på, at den måde Robert, har pumpet de offentlige kasser på, er både Lilian og jeg fuldstædigt imod. Det er så bare et spørgsmål om stil; om hvor direkte man siger tingene.

Men hun kalder over for os din behandling af ham skandaløs. Får det dig ikke til at genoverveje, om du gik for langt?

- Nej. Jeg synes, jeg kaldte en nasseprins for en nasseprins. Hvis man ikke kan tåle, at blive kaldt for en nasseprins, så skal man lade være med at nasse.

Over for Ekstra Bladet fastholder Lilian Parker Kaule, at hun står ved sine ord - uanset hvad det måtte have af betydning for hendes kandidatur.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere