Partifælle i Hjørring politianmelder DF-spidskandidat

Luften er særlig kold i Dansk Folkeparti i Hjørring Kommune. En kandidat har politianmeldt lokalformanden.

De interne stridigheder i Dansk Folkepartis afdeling i Hjørring har nu resulteret i en politianmeldelse. (Arkivfoto: René Schütze)
De interne stridigheder i Dansk Folkepartis afdeling i Hjørring har nu resulteret i en politianmeldelse. (Arkivfoto: René Schütze)

Dansk Folkepartis spidskandidat til kommunalvalget i Hjørring Kommune, Vivi Jensen, er blevet meldt til politiet af sin egen partifælle og kandidat Steen Lindgren Sørensen-Mølgaard.

Det skriver nordjyske.dk samme dag, som borgerne går til stemmeurnerne ved kommunalvalget og regionsvalget.

Vivi Jensen, der er også er Dansk Folkepartis lokalformand, har ifølge partifællen angiveligt krænket privatlivets fred ved at viderebringe personlige oplysninger og billeder.

- Jeg har fuldstændig mistet tilliden til hende, og vil derfor ikke optræde med billede sammen med Vivi Jensen, siger Steen Lindgreen.

Se også: Engells Danmarks-kort: Her bliver valget dramatisk

Han henviser til, at lokalformanden sendte billeder af listens kandidater i forbindelse med en valgpræsentation i Nordjyske Stiftstidende.

Formand Vivi Jensen har ikke ønsket at kommentere sagen, mens Steen Lindgren Sørensen først vil uddybe sin anmeldelse til offentligheden, når stemmerne efter valgkampen er talt op tirsdag aften.

Anmeldelsen kommer efter et år med kold luft internt i Dansk Folkepartis lokalliste, hvor svingdøren ikke har stået stille.

Ifølge nordjyske.dk har flere personer forladt lokalforeningen i protest mod formanden og spidskandidaten Vivi Jensen.

Se også: Løkke overfaldet verbalt

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere