Se de sjoveste valgvideoer

Der vælter med komiske valgvideoer på YouTube - her er et lille udpluk

Siden kommunalvalget for alvor blev skudt i gang i sidste måned er det væltet frem med valgvideoer.

Her forsøger de lokale kandidater at profilere sig på både mærkesager og filmiske greb, hvilket i flere tilfælde ender i sjove og finurlige videoer.

Ekstra Bladet har her samlet et lille udpluk af kommunale valgvideoer, der nok skal få smilebåndene til at strække sig.På Lolland har Faderhusets frontfigur Ruth Evensen, der stiller op for Frit Lolland, valgt at fokusere meget på udkantsproblematikken, hvilket en youtube-bruger finder ufrivlligt komisk.

Se den her.

I videoen taler Ruth Evensen nemlig utroligt meget om de mange forladte og ubrugte bygninger, der står til at blive revet ned.

'Det er dejlige bygninger, som folk har kæmpet for', siger Ruth Evensen, hvilket en youtube-brugeren kommenterer med ordene:

'svedigt nok at høre Ruth sige at vi ikke skal rive bygninger ned,' skriver brugeren 'paradise amalie' med henvisning til Ruth Evensens årelange kamp for at overtage og lukke Ungdomshuset i København, som senere blev revet ned.I Holbæk er Radikales Emrah Tuncer mere til 'action' og 'special effects' i sin valgvideo, der blev sendt i biografen.

Se den her.

I ægte James Bond-stil vælter lokalkandidaten op af vandet og slår løs på nogle besynderligt klædte strandgæster.

'Jeg tror ikke, at jeg skal forsøge at blive skuespiller. Holder mig til politik... :D', skriver Emrah Tuncer selv om klippet, der endte i Zulu-programmet 'Verden ifølge Snake', hvor værten fandt videoen mere en almindeligt morsom.Flere kandidater har også forsøgt sig med musikken. Heribland socialdemokraten Mette Nielsen fra Viborg, der forsøger sig med rapmusik i videoen 'Arbejder for dig'.

Se den her.

Sangen af affødt en dybt sarkatisk kommentar fra YouTube-brugeren 'futurret', der ikke lader til at mene, at indholdet har meget med politik at gøre:

'Novra, hun har brugt masser af tid på sang-indspilning, gyngning af børn, træning a saksespark og bukseindkøb. Hun må være en virkelig dygtig og indsigtsfuld leder,' skriver brugeren.

Sangen har også fået en lidt hård medfart af rapperen Topgunn, som hjalp DR med at vurdere flere af de kommunale slagsange.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere