TV: V og K gad ikke Dovne Robert

Allerslev og Jarlov bakkede pludseligt ud af møde med den tidligere kontanthjælpsmodtager

Han har mødt de seks af dem - spidskandidaterne fra de otte siddende partier i Københavns Borgerrepræsentation i sit køkkeni lejligheden på Nørrebro. Men Venstres Pia Allerslev og den konservative Rasmus Jarlov fortrød pludseligt deres planlagte møder med Dovne Robert.

De skulle have deltaget i debatrækken 'Dovne Roberts Sofavalg'. Her inviterer den 46-årige Robert Nielsen indenfor til snak og debat, der gerne skulle medvirke til at give seerne et bedre billede af politikerne og deres politik.

Allerslev og Jarlov havde ellers, ligesom de øvrige spidskandidater, sagt ja, da Ekstra Bladet spurgte om de ville møde Dovne Robert. Pia Allerslevs spindoktor skulle dog først have accept fra kultur- og fritidsborgmesteren selv. Men det tog ikke lang tid, før ja'et blev bekræftet.

Se også: TV: Dovne Robert på skærmen for 130 mio. russere

Sent en torsdag nat kom så først afbuddet fra Rasmus Jarlov med begrundelsen, at han havde misforstået, at det skulle foregå hos Dovne Robert selv. Næste morgen kom der også afbud fra Pia Allerslev spindoktor.

Robert selv har været glad for de politiske snakke i sit køkken, men ærgrer sig over afbuddene fra V og K.

- Jeg synes, det er en skam, de alligevel ikke tog imod tilbuddet om at komme og fortælle om den politik, de går til valg på, sig han til Ekstra Bladet.

Se eller gense Roberts møde med de øvrige seks spidskandidater, herunder mødet med LA's Lars Dueholm, som Robert endte med at smide ud, herunder eller i udsendelserne over artiklen

Se også: TV: Liberal Alliance håner Dovne RobertSe også: Krig i Liberal Alliance: 'Skandaløs behandling' af Dovne RobertSe også: Borgmester tilbyder Dovne Robert job


Enhedslisten til Dovne Robert: Har du kun spørgsmål?

Se også: SF-borgmester til Dovne Robert: Vi er alt for materialistiskeSe også: Dovne Robert til DF-leder: Vil du rydde Christiania?Se også: Dovne Robert til Frank Jensen: Folk behøver ikke yde en skid

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere