Kaos i Holbæk: Vælgere kunne ikke stemme

Det gik helt galt ved et valgsted i Holbæk, hvor vælgerne måtte stå i lange køer i kulden, og flere måtte gå hjem uden at få sat deres kryds

Det var ikke alle steder, valget gik glat. (Arkivfoto: Polfoto/Mie Brinkmann)
Det var ikke alle steder, valget gik glat. (Arkivfoto: Polfoto/Mie Brinkmann)

Mange af de vælgere, der skulle sætte deres kryds på Bjergmarksskolen i Holbæk tirsdag aften, måtte stå i kø i lange køer udenfor i kulden, og en hel del af dem måtte give op og gå hjem uden at få sat kryds.

Det har medført en del frustrationer, som man også kan læse på Holbæk Kommunes Facebook-side.

'Vores stemmer er desværre gået i vasken i år, grundet en times ventetid på Bjergmarksskolen. Vi kan derfor umuligt nå det, trods vi var i god tid (Kl. 19). Køen starter udenfor i fem graders varme, og det går bare ikke når man har børn med som ikke er klædt på til dette. Jeg ser virkelig frem til en elektronisk løsning i nær fremtid. Øv øv øv', skriver vælgeren Rasmus Munch på Facebook-siden.

Se også: De Konservative dominerer fortsat Gentofte

'Skulle stemme i holbæk. Kom kl. 18.30 og der var mega lang kø, så tog hjem igen. Kom 19.30, mega lang kø, jeg tog hjem og ventede igen. Kom kl. 20 præcis og gik ind, men blev mødt af en smart herre, som sagde, der var lukket, men der var stadig kæmpe kø indenfor', skriver en læser til Ekstra Bladet.

Deres og mange andre borgeres kritik får kommunens kommunikationschef til at erkende problemer.

- Vi er super kede af det. Når man møder frem for at stemme, så skal man også have mulighed for at komme til. Vi skal nu have undersøgt, hvad der gik galt, siger kommunikationschefen i Holbæk Kommune, Gudrun Pedersen, til Lokalavisen.dk.

Havde du problemer med at få afgivet din stemme? Så tip os på sms/mms 1224 eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også skrive i kommentarfeltet under artiklen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere