Kredsformand: Friis Bach går af

Udviklingsminister Christian Friis Bach (R) går af onsdag aften, skriver Politiken

Politiken skriver, at udviklingsminister Christian Friis Bach (R) har besluttet sig for at forlade sin post (Foto: POLFOTO)
Politiken skriver, at udviklingsminister Christian Friis Bach (R) har besluttet sig for at forlade sin post (Foto: POLFOTO)

Klimaminister Christian Friis Bachs (R) håndtering af skandalen omkring klimaorganisationen GGGI ser nu ud til at få konsekvenser.

Rygterne har svirret hele dagen, siden Christian Friis Bach tidligere i dag afbrød en rejse til Mellemøsten af 'hjemlige politiske årsager'.

Ifølge Politiken er årsagen til Christian Friis Bachs tidlige hjemkomst, at han har tænkt sig at gå af som udviklingsminister. Det oplyser Friis Bachs kredsformand i Nordjylland til Politiken.

- Han takker af i aften, det har han selv kontaktet mig og fortalt, siger kredsformand Hans Jørgen Nygaard til Politiken.

Christian Friis Bach har angiveligt fortalt sin kredsformand, at han går af, fordi han selv mener, han har håndteret GGGI-skandalen forkert.

- Det er et eller andet med GGGI, hvor han mener at have fejlet og derfor har fejlinformeret. Det er, hvad jeg ved, forklarer Hans Jørgen Nygaard.

Opdateres...

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere