Golfglad K-politiker står foran comeback

Charlotte Dyremose (K) kan snart gøre comeback i Folketinget, skriver Jyllands-Posten

Charlotte Dyremose (K) kan snart gøre comeback i dansk politik (Foto: Linda Johansen)
Charlotte Dyremose (K) kan snart gøre comeback i dansk politik (Foto: Linda Johansen)

I 2011 gjorde hun sig bemærket i et debatprogram i radioen, da hun sagde under en debat om helhedsskolen sagde, at lange skoledage er en dårlig ide, fordi de gør det umuligt at passe fritidsinteresser som ridning eller golf.

Samme år i september blev Charlotte Dyremose ikke valgt ind i Folketinget. Kort efter besluttede hun ikke at genopstille.

- Jeg går med mange forskellige overvejelser. Jeg er glad for mange forskellige områder: Det kunne for eksempel være inden for skat, lobbyisme eller måske kirkeområdet, sagde Charlotte Dyremose dengang til Ekstra Bladet om sin fremtid.

På vej tilbage
Nu ser det ud til, at Charlotte Dyremose kan gøre comeback i Folketinget, når hendes partifælle Benedikte Kiær (K) bliver borgmester i Helsingør Kommune.

Charlotte Dyremose er førstesuppleant i Benedikte Kiærs kreds, og dermed er det Charlotte Dyremose, der skal overtage Kiærs plads i Folketinget, hvis sædet bliver ledigt.

Over for Jyllands-Posten giver Charlotte Dyremose udtryk for, at hun ser frem til at gøre comeback på Christiansborg.

- Jeg glæder mig til at komme tilbage til Folketinget. Særligt synes jeg, at vi har brug for et opgør med regeringens værdipolitik, siger Charlotte Dyremose til Jyllands-Posten.

I forbindelse med kommunalvalget har Det Konservative Folkeparti indtil videre sikret sig 13 borgmesterposter rundt om i landet.

Charlotte Dyremose er, foruden tidligere folketingsmedlem, datter af Henning Dyremose, der både har været minister for Det Konservative Folkeparti og adm. direktør for telegiganten TDC.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere