Byrådsmedlem døde på valgnatten

Byrådsmedlem for Socialdemokraterne, Tina Raahage, døde natten til onsdag den 20. november 2013 efter længere tids sygdom

Tina Raahage (Foto: Odsherred Kommune)
Tina Raahage (Foto: Odsherred Kommune)

Byrådsmedlem for Socialdemokraterne i Odsherred Kommune, Nordvestsjælland, Tina Raahage, døde natten til onsdag den 20. november 2013 efter længere tids sygdom.

Tina Raahage blev 49 år.

Borgmester Thomas Adelskov har lagt mindeord på kommunens hjemmeside.

Han skriver:

'Det er med tungt hjerte at jeg her til morgen har modtaget meddelelse om at vores byrådskollega og partifælle Tina Raahage (49), efter længere tids sygdom er gået bort i en alt for ung alder.

Både i sit professionelle virke som lærer på Skolen På Fjorden og igennem sit politiske arbejde i byrådet var Tina Raahage optaget af børn og unges trivsel og personlige udvikling. Hendes store engagement kom ikke mindst til udtryk i Tinas enorme arbejdsindsats for at genrejse ungdomsskolen i denne valgperiode.

Det er ikke mindst Tinas fortjeneste, som formand for ungdomsskolen, at vi i dag står med et stærkt engageret team af medarbejdere og tilbud i Ung i Odsherred og kommunens to nye ungehuse i Asnæs og Nykøbing.

Tina Raahages var en stor aktiv for den socialdemokratiske byrådsgruppe, hvor hun engagerede sig stærkt i både det politiske arbejde og stillede sit hjem til rådighed for gruppens sociale arrangementer.

Tina Raahage vil blive stærkt savnet af såvel den socialdemokratiske gruppe, som sine øvrige kollager i byrådet. Vores tanker og dybe medfølelse går i dag særligt til Tinas mand Torben og hendes to børn, Alexander og Catarina, der har mistet en ægtefælle, mor og fortrolig i en alt for tidlig alder.Odsherred har mistet en varm og engageret borger.Æret være Tina Raahages minde.'

Tina Raahage var ikke opstillet ved valget tirsdag.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere