Han fik 0 stemmer: Jeg er vinder af valget

Karsten Johansen ville ikke stemmes ind ved kommunalvalget i Dragør, da han ikke selv havde bestemt at stille op til valget

Karsten Johansen er en af dem, der fik 0 stemmer til det nyligt overståede kommunalvalg. I alt var der politiske nulbonner i 13 af landets 98 kommuner (Foto: Karsten Johansen/Tværpolitisk Forening)
Karsten Johansen er en af dem, der fik 0 stemmer til det nyligt overståede kommunalvalg. I alt var der politiske nulbonner i 13 af landets 98 kommuner (Foto: Karsten Johansen/Tværpolitisk Forening)

- Jeg er vinder af valget.

Sådan er den klare og tilfredse melding fra 67-årige Karsten Johansen, der stod på den lokale liste Tværpolitisk Forening til kommunalvalget i Dragør.

Se også: Hvidovrelisten til DF: Borgmesteren skal kunne rumme mange borgere

Han mener ganske enkelt, at han er vinder af valget for sit parti sammen med dets stemmesluger Peter Læssøe, fordi han aldrig har ytret ønske om at stille op til kommunalvalget:

- Det er faktisk en stor sejr for mig. For jeg skal ikke have nogen stemmer. Jeg har nemlig ikke stillet op på Liste T's liste for at blive valgt, men fordi andre gjorde det for mig.

- Jeg gjorde det derfor klart fra start, at jeg ikke ville vælges, men gerne ville gøre en indsats for Liste T, siger Karsten Johansen til Ekstra Bladet, der er tidligere kontorchef i København Kommune og altså ikke fik en eneste stemme af de i alt 8.426 afgivne stemmer i kommunen.

Se også: Brian Holm spurter ind på Frederiksberg - næstflest stemmer

Det betyder også, at han har haft en noget særpræget melding til de vælgere, som han har mødt under valgkampen de seneste uger, mens han har delte valgmateriale ud.

- Når folk undervejs har sagt, at de gerne ville stemme på mig, så har jeg forklaret dem, at det var der forbud imod, lyder det fra en meget tilfreds Karsten Johansen og fortsætter:

- Det har været en kæmpe succes for mig.

Kaj Petersen forlængde ikke sin imponerende årrække i politik, da stemmerne i aftes var talt op. Den legendariske borgmester erkender på billedet fra i aftes realiteterne, med et glas vin foran sig. (Foto: Per Rasmussen) Dansk politik - 20. nov. 2013 - kl. 14:29 'Druk-Kaj' røg helt ud i mørket

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere