Friis Bach fra S-toget: 'Jeg savner min ministerbil'

Hverdagen som alment folketingsmedlem har ramt den tidligere udviklingsminister

Christian Friis Bach rapporterer fra S-toget, at han savner sin ministerbil. (Foto: Facebook)
Christian Friis Bach rapporterer fra S-toget, at han savner sin ministerbil. (Foto: Facebook)

Christian Friis Bach (RV), der i går gik af som udviklingsminister, må efter to år atter vænne sig til en hverdag uden fri bil og personlig chauffør. Nu venter i stedet igen det pulveriserende arbejdsliv som menigt, radikalt folketingsmedlem. Og det er hårdt.

I hvert fald, hvis man skal tro Christian Friis Bach selv, som fra S-togsturen fredag morgen har sendt en kort opdatering, hvor han - dog med glimt i øjet og smiley - bemærker frynse-forskellene på at være minister og folketingsmedlem.

'På vej på arbejde i Folketinget. Savner min ministerbil og chauffør, men der er nu også ganske hyggeligt her i S-toget', skriver Friis Bach således på sin politikerprofil på Facebook, hvor han også har lagt en såkaldt ' squinting selfie' ved som fotodokumentation fra togrejsen.

Christian Friis Bach kan dog glæde sig over, at han som Folketingsmedlem i det mindste kan slippe for at skulle betale for sin togrejse. Medlemmer af Folketinget har nemlig ret til frikort til DSB i forbindelse med deres arbejde som politiker. Og hvis S-toget nu en dag ikke kører, kan Friis Bach jo altid tage Ellerten.

Selvom Friis Bach opdaterer kækt fra sin togtur, ændrer det dog ikke ved alvoren af sagen fra i går, hvor Christian Friis Bach måtte trække sig som minister, efter det viste sig, at han havde misinformeret både Folketing og offentligheden. Det kan du læse mere om her:

Se også: S tøver med ekstern undersøgelse af Friis Bachs faldSe også: Borgerlige kræver uvildig udredning af Friis-farvelSe også: Embedsmanden der fejlinformerede Friis Bach - skal han træde frem?Se også: Thorning afviser mistanke i GGGI-sagSe også: Friis Bach snorksov: Jeg har givet forkerte oplysninger

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere