TV: Carlsen taler med to tunger: - 'Hvilken ære at blive kaldt racist'

Formand for Danskernes Parti, Daniel Carlsen, nægter at være racist, da Ekstra Bladet spørger ham direkte. Den unge partileders afvisning af at være racist står dog i skærende kontrast til hans egne udtalelser så sent som i juli

Daniel Carlsen nægter at være racist, da Ekstra Bladet spørger, men foran sin inderkreds fra Danskernes Parti kalder han det at blive kaldt racist en ære. (Foto: Jakob Jørgensen)
Daniel Carlsen nægter at være racist, da Ekstra Bladet spørger, men foran sin inderkreds fra Danskernes Parti kalder han det at blive kaldt racist en ære. (Foto: Jakob Jørgensen)

Den tidligere topnazist og nu formand for Danskernes Parti, Daniel Carlsen, nægter at være racist, da Ekstra Bladet spørger ham direkte.

Den unge partileders afvisning af at være racist står dog i skærende kontrast til hans egne udtalelser så sent som i juli.

Se også: TV: Højrenationalisten i klinch med nydansker

- Er du racist?

- Nej, jeg mener, at ethvert folk har ret til deres eget land, og det er ligebehandling, så det vil noget. Jeg har ikke noget imod andre folk, men jeg mener, at i Danmark skal vi prioritere vores eget folk først.

- Dækker det ikke bare over, at du ikke bryder dig om indvandrere?

- Jeg synes da, det er noget mærkeligt noget, at du ikke tror på det, jeg siger. Det er et underligt udgangspunkt at have for en samtale.

Se også: Norsk ekspert om Daniel Carlsen: Han minder om Breivik

Tiltalt for racisme
Den unge partileders afvisning af at være racist står dog i skærende kontrast til hans egne udtalelser så sent som i juli under en sommerfest for Danskernes Parti. På en video fra arrangementet, der ligger på YouTube, fortæller Carlsen harmdirrende om sine oplevelser med det danske retsvæsen, som han ikke har meget tilovers for.

Hør Daniel Carlsens tale her:

Han var tiltalt for to tilfælde af racisme, men blev frikendt ved Vestre Landsret.

- Jeg var tiltalt for at være racist. Hvilken ære, lyder det fra Daniel Carlsen på optagelsen.

Her griner partimedlemmerne højlydt og tilføjer: ’Nemlig!’

- Det er en ære at blive kaldt racist af en anklagemyndighed, som modarbejder Danmark, fortsætter partilederen og når senere frem til klimaks på sin tale:

- Danmark for danskerne er et smukt og sundt ideal, som vi for altid bør efterstræbe.

Det høster også klapsalver blandt de fremmødte partimedlemmer.

Anmeldt for en uge siden

Se også: Carlsen om Breivik-sammenligning: - Helt ude i hampen

Så sent som for en uge siden blev Danskernes Parti meldt til politiet for racisme.

De blev anmeldt af formanden for SFs ungdomsparti Carl Valentin, der mener, at Danskernes Parti forbryder sig mod straffeloven, når det skriver i vedtægterne, at man kun vil have medlemmer af europæisk afstamning.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere