Holger tordner videre mod Johanne: Latterligt spin

Holger K. Nielsen (SF) kalder Enhedslistens mail og sms til Corydon for rent spin

Holger K. Nielsen langer ud efter Enhedslisten. (Foto: Miriam Dalsgaard)
Holger K. Nielsen langer ud efter Enhedslisten. (Foto: Miriam Dalsgaard)

Det er rent spin, at Johanne Schmidt-Nielsen og Enhedslisten ville tilbage i forhandlingerne, da en blå finanslov i går eftermiddags rykkede tættere og tættere på under forhandlingerne mellem regeringen og Venstre. Det siger SF's skatteminister, Holger K. Nielsen, der fik beskeden fra Enhedslisten, efter forhandlingerne med V var gået i gang - og efter Enhedslisten om formiddagen var inviteret til forhandlinger, men afslog.

- Det fik jeg at vide på et tidspunkt, men det er jo dybt latterligt at tro, at det kunne ændre nogen ting. Det er ren taktik fra deres side. De havde fået tilbuddet mandag aften og tirsdag formiddag. De vidste udmærket godt, at hvis de ikke slog til, ville vi forsøge os til anden side. Det er ren spin, som jeg godt tror, folk kan gennemskue, siger Holger K. Nielsen om Enhedslistens nødråb, som de sendte til Bjarne Corydon kl. 15.18.

Se også: Holger K frikender sin formand: Hun havde et 'ærinde' i OdenseSe også: SF-formand: Digtoplæsning vigtigere end finanslov

Holger K. Nielsen mener stadig, at en aftalen med Enhedslisten havde været bedre for SF.

- Det har vi kæmpet for i månedsvis. Det var lykkedes at fremlægge en aftale, der var ganske rød. Derfor er det dybt, dybt skrækkeligt at se, hvordan Enhedslisten ikke var i stand til at træffe en beslutning. Nu er det hele faldet på gulvet.

Se også: Det betyder den blå finanslov for dig

Får I overhovedet noget ud af at være i en regering, hvor det hele bliver aftalt med de blå?

- Hør her, det skal da ikke være Enhedslisten, der bestemmer om vi er i regering eller ej. Det ville da være helt absurd.

Du virker vred på dem?

- Nej, jeg synes det er ærgerligt. Vi står med en aftale i dag som er ok. Men det er en finanslov der ikke er så rød, som den kunne have været.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere