DF'er færdig i politik: Kaldte direktør bitch

Lars Dyhr Hansen forlader Sønderborg Byråd og Dansk Folkeparti efter at have truet kommunens tekniske direktør

37-årige Lars Dyhr Hansen er færdig i politik. Til daglig er han taxichauffør. (Foto: PR-foto)
37-årige Lars Dyhr Hansen er færdig i politik. Til daglig er han taxichauffør. (Foto: PR-foto)

I Sønderborg har Dansk Folkeparti-politikeren Lars Dyhr Hansen valgt at trække sig fra byrådet og forlade sit parti, efter at han har fremsat trusler mod teknisk direktør i Sønderborg Kommune, Inge Olsen. Det skriver JydskeVestkysten.

Det betyder, at Dansk Folkeparti mister et af tre mandater i byrådet, som partiet vandt efter sidste uges kommunalvalg, hvor Lars Dyhr Hansen blev genvalgt.

Ifølge JydskeVestkysten var avisen i gang med research til historien om truslerne, hvor Lars Dyhr Hansen via mail har truet teknisk direktør Inge Olsen med at klippe hendes fingre af.

- Så er det bare slut med at male, bitch, skriver Lars Dyhr Hansen ifølge JydskeVestkysten til direktøren, der er amatørkunstmaler i sin fritid.

Dansk Folkepartis hovedkontor på Christiansborg har imidlertid kontaktet JydskeVestkysten, efter at avisen var begyndt at interessere sig for sagen.

- Vi har kontaktet Lars Dyhr Hansen og opfordret ham til at melde sig ud af partiet. Det har han så gjort, siger organisationskonsulent Steen Thomsen, Dansk Folkeparti.

Under valgkampen måtte Lars Dyhr Hansen desuden beklage, at han i fuldskab svinede Sønderborg Kommune til på sin Facebook-profil.

Den sag fik Dansk Folkepartis spidskandidat og lokalformand i Sønderborg, Stefan Lydal, til at opfordre vælgerne til at sætte kryds ved en anden af partiets kandidater.

JydskeVestkysten har endnu ikke kunnet indhente en kommentar fra Lars Dyhr Hansen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere