Holger: Johanne kendte ikke sin besøgelsestid

- Jeg ville have foretrukket en aftale med Enhedslisten, lyder det fra skatteministeren

Foto: Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

Både finansminister Bjarne Corydon og Venstres formand Lars Løkke Rasmussen var ganske tilfredse med den finanslovsaftale, de havde indgået, da de for kort tid siden trådte frem i Finansministeriet.

Se også: Regeringen indgår finanslov til 10 milliarder med Løkke og co.

Mere mellemfornøjet var SF’s skatteminister Holger K. Nielsen. SF'ere skruede i går bissen på over for Enhedslisten, da forhandlingerne var gået i hårdknude. Nu kunne han konstatere, at det ikke havde udmøntet sig i en aftale med Johanne og co.

- Jeg ville have foretrukket en aftale med Enhedslisten. Og jeg stod jo her i går og appellerede meget, meget kraftigt –nærmest tryglede dem om at sige ja til det tilbud, som lå, lød det fra Holger K. Nielsen, der fortsatte:

- Men de kunne ikke beslutte sig. De kendte ikke deres besøgelsestid. Og når man ikke gør det i politik –og i øvrigt i livet –så kan der komme konsekvenser. Derfor var vi nødt til at gå sammen med de borgerlige partier. Aftalen er efter min mening ikke så god som den, vi kunne have fået sammen med EL. Men den er i orden, fordi der er et løft af velfærden, sagde Holger K. Nielsen.

Se også: Engell: Helt afgørende aften i dansk politik

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere