Se Johannes desperate forslag til Corydon

Finansministeren ignorerede Enhedslistens tilbud om en rød finanslov i sidste øjeblik

Den politiske ordfører Johanne Schmidt-Nielsen besluttede i 11. time at række hånden ud til finansminister Bjarne Corydon, da det gik op for Enhedslisten, at regeringen var i gang med at forhandle en lynaftale om finansloven med Lars Løkke Rasmussen.

Tirsdag kl. 15.18 tikkede en mail ind til lederen af Finansministeriets ministersekretariat, Søren Lund, og til finansminister Bjarne Corydons sekretær, Anna K. Egmose. Vedhæftet mailen var et brev fra Enhedslistens tre forhandlere. Brevet indeholdt et kompromisforslag, der skulle løse det afgørende stridspunkt mellem regeringen og Enhedslisten: Nemlig om ældre skulle sikres en ret til at komme i bad to gange om ugen

Enhedslistens kompromis gik ud på, at kommunerne skulle have et år til at indfase retten til bad på den måde, som regeringen havde krævet - og først efter 1. januar 2015, skulle badet skrives ind i loven som en egentlig rettighed.

Kl. 17.18 fulgte Johanne Schmidt-Nielsen op og skrev en personlig sms til Bjarne Corydon - men regeringen svarede aldrig på henvendelsen. Løbet var kørt.

Se også: Holger: Johanne kendte ikke sin besøgelsestid

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere