Bødskov lever på Helles nåde

Justitsminister Morten Bødskov står meget alene i den socialdemokratiske folketingsgruppe, hvor medlemmer ikke har glemt, hvordan han har trådt på dem

Foto: Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Justitsminister Morten Bødskov (S) kan meget vel lide samme skæbne som PET-chef Jakob Scharf.

Utilfredsheden med justitsministeren er så stor, at han lever på lånt tid i regeringen og i den socialdemokratiske folketingsgruppe.

Bødskovs kvaler bunder ikke mindst i, at han har gjort sig særdeles upopulær i sit eget parti.

Sådan lyder det fra en række centralt placerede socialdemokrater, som Ekstra Bladet har talt med.

- Han er kun minister, så længe statsminister Helle Thorning Schmidt og finansminister Bjarne Corydon holder hånden over ham, lyder det enslydende til Ekstra Bladet fra medlemmer af alle tre socialdemokratiske kaffeklubber.

Morten Bødskov har ikke haft en, men en stribe møgsager. (Foto: Polfoto) Dansk politik Her er Bødskovs møgsagerSe også: Engell: Bødskov lægger sit hoved på et fad

Im-sagen
Centralt placerede socialdemokrater er bl.a. rasende over, at Morten Bødskov taler ned til folketingsmedlemmerne på partiets gruppemøder.

- Morten Bødskov er for alvor blevet systemets mand. Han er ofte mere embedsmand, end embedsmændene er, som en ledende socialdemokrat fortæller.

– Det så vi eksempelvis i sagen om den syv-årige thailandske pige Im. Selv om Morten Bødskov havde kendt til sagen i et år, var han ikke til hverken at hugge eller stikke i - indtil presset fra almindelige danskere blev for stor.

Morten Bødskov oplyser gennem sin spindoktor, at han ikke ønsker at kommentere kritikken fra de anonyme partifæller.

Køb Ekstra Bladet i dag og læs meget mere om kritikken af Bødskov

- Isoleret i gruppen

- Mr. Teflon

- Citat-hykler

- Kold luft til Sass

- Enhedslisten pønser på at fælde ham

0 kommentarer
Vis kommentarer