Bødskovs skæbnetime fremrykket

Retsudvalget vil have hurtigere afklaring på, hvor meget Bødskov har vidst om PETs planer og kalenderkiggeri for at hindre Pia Kjærsgaard i at besøge Christiania

Morten Bødskov skal stå skoleret over for Retsudvalget hurtigere end forventet. (Foto: Jens Dresling/Polfoto)
Morten Bødskov skal stå skoleret over for Retsudvalget hurtigere end forventet. (Foto: Jens Dresling/Polfoto)

Justitsminister Morten Bødskov er indkaldt til samråd 16. december om sin rolle i sagen om retsudvalget og Pia Kjærsgaards besøg på Christiania.

– Hvis der har været så alvorlig en trussel mod mig, at jeg ikke kunne deltage i besøget på Christiania, hvorfor er jeg så ikke blevet orienteret? spørger Pia Kjærsgaard. (Foto: Joachim Adrian/Polfoto) Vagthund Vis mig truslen, Bødskov

Flere spørgsmål end svar
Regeringens støtteparti Enhedslisten har således meldt ud, at de efter samrådet vil tage stilling til, om de har tillid til Morten Bødskov.

Pernille Skipper er glad for, at samrådet nu bliver rykket frem.

- Det er vigtigt, at det bliver rykket frem, fordi det er en meget alvorlig sag. Der er opstået mange flere spørgsmål de sidste par dage, end der er givet svar, siger Pernille Skipper til Ekstra Bladet og uddyber:

Se også: DF kræver flere PET-hoveder

- Vi har behov for at få en afklaring på denne sag, og det kan vi kun, hvis justitsministeren møder op i et samråd.

Morten Bødskov har tidligere på torsdagen udtalt, at han godt kan fortsætte som justitsminister:

- Det mener jeg bestemt godt, jeg kan. For jeg har ikke været vidende om de konkrete scenarier, som PET arbejdede med i forbindelse med planlægningen af retsudvalget og Pia Kjærsgaards besøg på Christiania.

Se også: Bødskov om PET-sag: Jeg har gjort det eneste ansvarlige

0 kommentarer
Vis kommentarer