Pia K. om Bødskov-angreb: Stjernedumt

Morten Bødskov går til angreb på Pia Kjærsgaard i debatindlæg. Han gør det kun værre for sig selv, mener Kjærsgaard

Foto Thomas Sjørup
Foto Thomas Sjørup

Dansk Folkepartis Pia Kjærsgaard har sandt at sige ikke meget tilovers for det angreb, justitsminister Morten Bødskov (S) leverer mod hende i et debatindlæg i dagens Politiken.

Se også: PET-balladen: Bødskov går til modangreb på Kjærsgaard

Bødskov går i rette med Kjærsgaards påstand om, at der ikke var nogen særlig trussel mod hende og Folketingets Retsudvalg i forbindelse med deres besøg på Christiania sidste år.

Justitsministeren har ved flere lejligheder henvist til den særlige trussel mod Pia Kjærsgaard som undskyldning for, at PET aflurede den daværende partileders kalender forud for et besøg på Christiania.

- Den her sag er så principiel, og det synes jeg, at han skal fatte. Jeg er meget overrasket over det, han gør i Politiken. Det er stjernedumt af ham, og det giver ham bare ekstra problemer, siger Pia Kjærsgaard til Ekstra Bladet.

- Han mener, at du kommer med grundløse beskyldninger…

- Han må møde op i retsudvalget og fortælle, hvilket belæg han har for at sige det. Der er en ganske stor del af Folketinget, der er uenige i, at der er tale om grundløse beskyldninger. Jeg synes, at han skulle have ladet være med at skrive det indlæg. Det gør det kun værre for ham. Så synes jeg, at han skal møde op i retsudvalget på tirsdag og give nogle gode svar, hvis han altså har nogen.

Se også: PET-kilder skaber ny tvivl om Bødskovs forklaring

I debatindlægget bemærker Bødskov, at han generelt ikke er i kridthuset hos Dansk Folkeparti, der mener, at han fører en for slap udlændingepolitik.

- Har I et horn i siden på ham grund af den udlændingepolitik, han fører?

- Det er at blande pærer og æbler sammen. Den diskussion tager vi med ham til hver en tid. Det skal han stå på mål for som minister, og vi skal rode op i sagerne som opposition. Det er det politiske spil, og det ved han udmærket godt. Det har intet med hinanden at gøre.

- Du har altså ikke været særligt hård mod ham på grund af dit generelle forhold til ham som minister?

- Jeg vil generelt være hård ved ham, for jeg synes ikke, at han er nogen god justitsminister. Men det har intet med den her sag at gøre, siger Pia Kjærsgaard.

0 kommentarer
Vis kommentarer