Her er klagen over PET-kiggeriet i Pia K.'s kalender

Hele klagen over PET's kiggeri i Pia Kjærsgaards (DF) kalender er nu blevet offentliggjort

Forud for justitsminister Morten Bødskovs skæbnesvangre samråd tirsdag, offentliggøres hele den omdiskuterede klage fra PET's tillidsfolk nu.

Er Bødskov og hans mange 'uheldige' sager slut - eller tager vi en runde til?  (Foto: Jens Dresling) Meninger Bødskov tæt på afgrunden

Her klages der over, at deres chef Jakob Scharf ønskede at få lagt et besøg på Christiania præcis på den dag, hvor Pia Kjærsgaard (DF) var forhindret i at deltage.

- Jeg skal på baggrund af anmodning fra PM Jakob Scharf, om udleveringen af kalenderoplysninger fra Pia Kjærsgaards personlige og fortrolige kalender, gøre dig opmærksom på følgende problemstillinger i den anmodning: PET’s koordinatorkontors opgave er at sikre, at personer som af regeringens sikkerhedsudvalgs eller PET skønnes, skal tildeles sikkerhed, kan opretholde et arbejds- og privatliv uden at lide overlast, står der i klagen, som kan læses i sin fulde længe nedenunder artiklen.

Se også: PET-kilder skaber ny tvivl om Bødskovs forklaring

29. februar 2012 var det planlagt, at Folketingets Retsudvalg skulle besøge fristaden Christiania i København. Det var et besøg, som Pia Kjærsgaard også gerne ville deltage i. Men få dage før besøget blev det aflyst med den begrundelse fra Retsudvalgets formand, Anne Baastrup, at politidirektør Johan Reimann ikke kunne deltage.Det viste sig dog senere, at begrundelsen for aflysningen var, at besøget kunne udgøre en reel trussel mod udvalget, hvis Pia Kjærsgaard deltog. Men Morten Bødskov bad Anne Baastrup om ikke at informere udvalget om dette.

Det har fået flere af Retsudvalgets medlemmer til at beskylde justitsministeren for misinformation.

0 kommentarer
Vis kommentarer