Pia K: Aldrig oplevet noget lignende

Pia Kjærsgård finder det helt grotesk, at Morten Bødskov har løjet for Folketingets retsudvalg

Pia Kærsgaard er rystet over, at justitsministeren har løjet.( Foto: Rumle Skafte)
Pia Kærsgaard er rystet over, at justitsministeren har løjet.( Foto: Rumle Skafte)


Se også: Bødskov: Vi havde behov for at finde et argument

– Det allerværste i den her sag er, at landets justitsminister lyver over for Folketinget Retsudvalg. Og nu, hvor han står med ryggen mod muren, forsøger han at undskylde. Det er fuldstændig grotesk.

Sådan lyder Pia Kjærgaards reaktion på de nye opsigtvækkende oplysninger om, at justitsminister Morten Bødskov har konstrueret en falsk forklaring om, at Pia Kjærsgaard og Retsudvalgets besøg på Christiania skulle aflyses, fordi Københavns politidirektør ikke havde mulighed for at deltage. Det beklagede Bødskov dybt mandag aften.

Se også: Pernille Skipper om Bødskovs løgn: Chokerende

– Justitsministeren skal stå for lov og ret i det her land, og nu viser det sig, at han har løjet over for Retsudvalget. Det er fuldstændig grotesk.

– Det er fuldstændig surrealistisk. Jeg tror ikke, at jeg har oplevet noget lignende i min tid i politik, og jeg har været med i mange år efterhånden.

Morten Bødskov skal stå skoleret for retsudvalget tirsdag morgen klokken 10, hvor Bødskov vil uddybe de svar, der kom frem mandag aften. Samlet har ministeren svaret på 33 spørgsmål, som retsudvalgets medlemmer har stillet ham inden samrådet.

0 kommentarer
Vis kommentarer