Presset Bødskov ville have mørkelagt begrundelsen

Justitsministeren så ikke ud til at have det bekvemt forud for samrådet, da han blev mødt af en byge af spørgsmål

Morten Bødskov var presset forud for samrådet. (Foto: Jens Dresling/Polfoto)
Morten Bødskov var presset forud for samrådet. (Foto: Jens Dresling/Polfoto)

Det var en særdeles presset Morten Bødskov, der mødte pressen, kort før han gik ind til det samråd, hvor han skal stå skoleret overfor Folketingets Retsudvalg.

Se også: Det skal Bødskov svare på

Her regeringens støtteparti ende med at hive tæppet væk under justitsministeren, der mandag aften erkendte, at han har løjet overfor udvalget.

- Jeg forstår godt frustrationen, men det er min opgave at ligge tingene frem og få dem forklaret, at det var meget alvorligt, det de stod overfor, siger Morten Bødskov, hvorefter han blev spurgt, om man nu kan stole på, hvad han siger til samrådet:

Se også: DF og K: Bødskov er færdig som minister

- Jeg synes, at I skal høre, hvad jeg siger til Folketingets Retsudvalg til samrådet.

Derudover erkendte ministeren, at han formentlig ville have gjort noget anderledes i dag angående Christiania-besøget for Retsudvalget, der blev aflyst den 29. februar 2012. Han svarede således følgende på spørgsmålet, om han helt ville have mørkelagt det:

Se også: Her er kalenderen til Bødskovs løgn

- Ja, det tror jeg. Jeg har beklaget, at det har været nødvendigt at sige og lede efter en begrundelse. Men det vurderede jeg sammen med den daværende formand for Retsudvalget, at det var nødvendigt for at de bakkede op om, at de ikke skulle på Christiania.

Følg samrådet live her.

Se også: LIVE: Nu skal Bødskov grilles

0 kommentarer
Vis kommentarer