Man må heldigvis ikke lyve som justitsminister

Ekstra Bladets ansvarshavende redaktør mener, at det var det uundgåelige udfald efter dagens samråd

Det kunne ikke gå anderledes. Morten Bødskov kan naturligvis ikke fortsætte som justitsminister, efter at han har løjet for Retsudvalget, og oven i købet personligt var med til at opfinde en falsk forklaring for at forhindre, at Pia Kjærsgaard besøgte Christiania.

Enhedslisten og de borgerlige partier gad ganske enkelt ikke høre flere søforklaringer og udtrykte derfor deres mistillid til Bødskov. De gad ikke en gang vente til 2. halvleg af samrådet var overstået senere i eftermiddag, og det er helt forståeligt.

Derfor valgte Bødskov selv at gå, hvilket er den første kloge beslutning Bødskovl har truffet i umindelige tider.

Det er nu slået fast, at en minister ikke må lyve. Det burde være åbenlyst, men åbenbart ikke for hverken Bødskov eller hans bonkammerat, PET chefen Jacob Scharf.

Begge er heldigvis fortid nu, og fremad rettet må man håbe, at vi nu får både en Justitsminister og PET chef der ikke konstruerer forklaringer og lyver, og først nærmer sig sandheden, når Ekstra Bladet har afsløret den rette sammenhæng, og der ingen vej tilbage er..

Det danske demokrati er heldigvis et af verdens bedste og mindst korrupte. Det er bla derfor at typer som Morten Bødskov og Jacob Scharf ikke overlever, når de forsøger at snyde og bedrage offentligheden.

0 kommentarer
Vis kommentarer