Midt i ministerrokade: Helle går selfie-amok

Selvom Villy Søvndal i dag trækker sig som minister, så har statsministeren tid til at tage endnu flere selfies

Helle Thorning fortsætter sin selfie-trend. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
Helle Thorning fortsætter sin selfie-trend. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)

Det går travlt for sig på Christiansborg i øjeblikket.

I går gik Morten Bødskov af som justitsminister, senere i dag trækker udenrigsminister Villy Søvndal sig helt fra politik på grund af sit helbred, og lige nu bliver Annette Vilhelmsen ristet angående hendes særbehandling til organisationen 'Huset Zornig'.

Se også: Helles selfie genopliver kontroversiel hjemmeside

Men det lader ikke til at gå Helle Thorning på, hun har nemlig i stedet travlt med at lære TV2's Henrik Qvortrup at tage selfies. Og Thorning har styr på det, og hun var ikke bange for at rette på TV2's politiske kommentator, da han ikke kunne finde ud af at få mobilen til at fungere.

 

Statsministeren er i dag på forsiden af flere internationale aviser, da hun i går under Mandelas mindehøjtidelighed tog et selfie, slang for selvportræt, med den amerikanske præsident Barack Obama og den engelske premierminister David Cameron.

Se også: Helle forarger: Ingen selfie-respekt

- Det var på mange måder en vemodig dag i Johannesburg, men det var også en festlig dag. Det var et sportsstadion og der var masser af musik og dans. Det var en god dag, og det var god stemning oppe hos stabs- og regeringscheferne, og det var bare en pudsig og sjov ting vi fandt på, siger statsministeren til Ekstra Bladet.

Flere af politikerne på Christiansborg kan sagtens forstå, at Thorning fik taget et billede med præsident Obama. Det Radikale Venstres undervisningsordfører, Lotte Rod, kan sagtens forstå Helle Thornings begejstring.

- Jeg synes, det er meget friskt. Det er jo et udtryk for, at vi jo alle sammen tager billeder, når vi er mange sjove steder politisk. Jeg ville da synes, det var meget fedt at få taget et billede med de to, siger hun.

0 kommentarer
Vis kommentarer