Hun bliver SF's nye 'talsperson'

Lisbeth Bech Poulsen overtager rollen som SF's politiske ordfører

Lisbeth Bech Poulsen kom tæt på sine følelser, da hun ikke vil stemme for skatteaftalen med Venstre og Konservative. (Foto: Lars Krabbe)
Lisbeth Bech Poulsen kom tæt på sine følelser, da hun ikke vil stemme for skatteaftalen med Venstre og Konservative. (Foto: Lars Krabbe)

Det bliver den unge Lisbeth Bech Poulsen, der skal være SF's nye politiske ordfører, efter at Jonas Dahl er blevet forfremmmet til skatteminister.

Den 31-årige sønderjyde har tidligere bestridt tunge ordførerskaber som finansordfører, skatteordfører og eu-ordfører, siden hun blev valgt ind i Folketinget ved valget i 2011.

Se også: SF banker skatteoprørere på plads

Lisbeth Bech Poulsen gjorde sig meget bemærket, da hun i 2012 ikke kunne bakke op om regeringens skatteaftale med Venstre og De Konservative. Men under et gruppemøde i SF fik Bech Poulsen den besked, at hvis hun ikke stemte for, så kunne hun ikke længere være en del af SF.

- Jeg stemmer for, fordi jeg gerne vil være i dette parti, sagde Lisbeth Bech Poulsen, da hun grådkvalt kom ud fra gruppemødet i 2012.

Se også: SF-Lisbeth's tårer var vandtortur

Men nu er Lisbeth Bech Poulsens popularitet steget igen, og nu overtager hun posten som 'talsmand' for SF. Det vil sige, at det fremover er Lisbeth Bech Poulsen, der skal fremlægge partiets politik i generelle debatter og yde 'damage control' på partiets vegne.

0 kommentarer
Vis kommentarer