Kommunaldirektør tilbage på job efter julefrokost-sag

Tirsdag kom det frem, at Samsøs kommunaldirektør var sendt på 14 dages tvungen ferie efter en julefrokost i kommunen - men han er tilbage på job igen, lyder det fra ham selv

Kommunaldirektøren på Samsø har været indblandet i en eller anden episode til den kommunale julefrokost - men hvad, det drejer sig om, er fortsat en kommunal hemmelighed. (Google Maps)
Kommunaldirektøren på Samsø har været indblandet i en eller anden episode til den kommunale julefrokost - men hvad, det drejer sig om, er fortsat en kommunal hemmelighed. (Google Maps)

Hvad kommunaldirektøren i Samsø Kommune lavede til julefrokosten på øen bliver formentlig aldrig offentliggjort - men noget tyder på, at Anders Johannes Jørgensens skandale ikke har været så stor igen.

I hvert fald er han tilbage på jobbet, selvom flere medier tirsdag skrev, at han var sendt på 14 dages tvungen ferie.

Det skriver Jyllands-Posten, som har talt med kommunaldirektøren selv.

- Sagen er allerede kørt helt af sporet. Men jeg vil bekræfte, at der har været en sag hos kommunalbestyrelsen i går aftes, og jeg kan bekræfte, at jeg er på arbejde med kommunalbestyrelsens opbakning, siger Anders Johannes Jørgensen, der er kommunens øverste administrative chef, til netavisen.

Da Ekstra Bladet forsøger at fange ham på telefonen, lyder beskeden da også, at han sidder i et møde.

Men hvad sagen, der krævede et møde i kommunalbestyrelsen, handlede om, er altså fortsat uvist. Det eneste, der står klart, er, at det drejer sig om en episode til kommunens julefrokost.

- Men jeg vil ikke uddybe det her, for jeg har ikke lyst til at udtale mig om mine kollegaer. Jeg er trods alt stadigvæk kommunaldirektør, selvom det er mig, som det handlede om. Jeg skal holde sammen på den her organisation, siger Anders Johannes Jørgensen til Jyllands-Posten.

0 kommentarer
Vis kommentarer