Løkke tavs om sine bonuspoint for GGGI

Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, vil ikke kommentere, om han giver bonuspoint for dyre rejser til GGGI.

Lars Løkke under det timelange pressemøde om GGGI (Foto: Ekstra Bladet)
Lars Løkke under det timelange pressemøde om GGGI (Foto: Ekstra Bladet)

Da Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, i oktober beklagede sine dyre rejser for danske bistandsmidler hos klimaorganisationen GGGI, så kaldte han det "nærliggende", at organisationen også gik hans egne bonuspoint for flyrejserne efter i sømmene.

Det skulle ske på et bestyrelsesmøde i starten af december, men tirsdag ønsker Lars Løkke Rasmussen ikke at svare på, om han nu leverer bonuspointene tilbage til GGGI.

- Jeg synes, at jeg har rejst rigeligt, men det er nærliggende, at vi på det næste bestyrelsesmøde i GGGI (den 4.-5. december, red.) ser nærmere på, hvordan vi bruger bonuspointene, sagde Lars Løkke Rasmussen på sit fire timer lange pressemøde i oktober.

Se også: Ordførere: Alvorlige problemer i Udenrigsministeriet

- Jeg har ikke brugt mine bonuspoint, og jeg har ikke forholdt mig til bonuspoint. Jeg har flere point på de kort end dem, jeg har indhentet i regi af formand i GGGI, lød det fra Venstres formand.

Lars Løkke Rasmussen, du sagde på pressemødet, at du ville se på dine bonuspoint på bestyrelsesmødet. Gjorde du det?

- Jeg har ikke yderligere kommentarer lige nu.

Se også: Radikale betragter GGGI-sag som afsluttet

Men giver du bonuspointene fra dig?

- Jeg kan sagtens svare på de spørgsmål, men det bliver ikke lige nu.

Hvornår vil du så svare?

- Der er vedtaget en politik på det spørgsmål, lyder det fra Venstres formand, der ikke uddyber, hvad denne politik går ud på.

Se også: 'Det må simpelthen ikke ske'

Lars Løkke Rasmussen har i sit første år som formand for GGGI (Global Green Growth Institute, red.) fløjet for 770.000 kroner på 15 rejser - et beløb, der nåede de højder, fordi Løkke benyttede sig af GGGI's lukrative rejseregler, der tillod befordring på første klasse.

0 kommentarer
Vis kommentarer