Annonce:
Annonce:

Troels Lund Poulsen: Jeg spredte homorygter om Kinnock til mine ministersekretærerDen tidligere skatteminister har erkendt overfor skattekommissionen, at han fortalte sine ministersekretærer om rygterne, at Helle Thorning-Schmidts mand skulle være homoseksuel

Annonce:
Følg Politik


 
Troels Lund Poulsen måtte onsdag eftermiddag krybe til korset og har fra vidneskranken ved Fremtidsvej 1 i Søborg for første gang sagt, at han fortalte om Stephen Kinnocks homorygter videre til andre.

Kommission om Thornings skattesag er forsinket

Skattesagskommissionens særlige udspørger, Lars Kjeldsen, spurgte nemlig indtil det famøse rygte om statsminister Helle Thorning-Schmidts mand.

- Du forklarer, at oplysningen om Stephen Kinnocks seksualitet har du ikke givet til andre end Peter Arnfeldt. Har du yderligere at tilføje til den forklaring?, spurgte Lars Kjeldsen, hvortil Troels Lund Poulsen svarede følgende til:

- Jeg har kunnet notere mig, at mine to ministersekretærer mener, jeg skulle have fortalt om det her. Jeg husker, det er et møde, der finder sted den 17. september om formiddagen, hvor hele Danmark forventer, den bliver offentliggjort.

Annonce:

- Der er der måske en sidebemærkning om, at de skal holde tæt, og der har været verseret rygter om, at Stephen Kinnock skulle være homoseksuel, siger den tidligere skatteminister.

Det undrede udspørgeren, som derfor gerne ville vide, hvorfor han gjorde det, når der ikke står noget om det.

- Det var vigtigt for mig at indskærpe, at de ikke måtte sige noget, fortæller Troels Lund Poulsen, hvorefter Lars Kjeldsen straks fulgte op:

- Men hvis det var vigtigt, hvorfor fortæller du dem det så? Så er det bedst ikke at vide det.

- Ja, det er sådan set rigtigt. Og hvis jeg var klar over, at jeg skulle igennem denne her sag, så havde jeg selvfølgelig ikke sat denne henkastede bemærkning, lyder det fra den tidligere skatteminister, der forsætter:

- Jeg fortalte det, fordi det var i et fortroligt rum, og jeg vidste, at de måske ville kunne blive pumpet for oplysninger af journalister.

Politiet skal undersøge ny lækage i skattesag

Dermed står det klart, at Troels Lund Poulsen for første gang har fortalt rygterne om Stephen Kinnocks seksualitet videre til andre – nemlig hans daværende ministersekretærer.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: