SF-politiker raser mod Vilhelmsen: ’Ikke format til at være formand’

Reaktionerne er harske fra SF’s bagland efter nye oplysninger i Zornig-sagen

Annette Vilhelmsens ageren i Zornig-sagen får en hård medfart i SF's bagland efter nye oplysninger. (Foto: Polfoto)
Annette Vilhelmsens ageren i Zornig-sagen får en hård medfart i SF's bagland efter nye oplysninger. (Foto: Polfoto)

Annette Vilhelmsen får en yderst hård medfart fra sit eget SF-bagland efter de nye udsagn fra Huset Zornig om, at støtten til ’Stemmer på Kanten’ var aftalt spil.

Ud over kontante reaktioner fra politiske modstandere og støttepartiet Enhedslisten stiller flere SF’ere sig således yderst kritiske over for Vilhelmsens ageren i Zornig-sagen. Herunder gruppeformand for SF i Horsens byråd, Bjarne Sørensen.

– Ja, man kan egentlig ikke tænke så meget andet, end at det er en utrolig amatøragtig håndtering af hele forløbet fra Annette Vilhelmsens side. Jeg mener faktisk, at det er utroligt, at hun har bragt sig i denne situation, som efter min mening er fuldstændig uaccapetabel, siger Bjarne Sørensen.

Se også: Analytiker: Zornig-sag er meget alvorlig for VilhelmsenSe også: Presset på Vilhelmsen øges efter ny Zornig-forklaringSe også: DF: Sagen om Vilhelmsens millionfejl er ikke slut

Bjarne Sørensen mener, at den seneste møgsag for SF og Annette Vilhelmsen er endnu et bevis på, at SF bør trække sig ud af regeringen, som han også tidligere har foreslået.

– Der er noget, der tyder på, at vi ikke længere har talentmassen til at sidde i regering. Annette er rigtig sød, men jeg mener, at det bliver mere og mere tydeligt, at vi har en formand, der ikke har formatet til at være formand. Og det er nødvendigt, hvis vi skal have genrejst partiet, siger Bjarne Sørensen.

– Jeg synes, det er dybt beklageligt, at vi har en ledelse, der optræder som den gør. Det rammer resten af partiet. Og det skaber en desillusioneret holdning i partiet. Så jeg mener, vi skal trække os ud.

Annette Vilhelmsens spindoktor, Jan Alder, meddeler, at Vilhelmsen er taget på juleferie og derfor ikke svarer på yderligere spørgsmål i sagen.

LÆS FLERE REAKTIONER FRA SF-BAGLANDET I DAGENS EKSTRA BLADET

0 kommentarer
Vis kommentarer