Det skriver Dansk Folkeparti om muslimer

For første gang har Kristian Thulesen Dahls parti nedskrevet, at de mener, indvandringen fra de ikkevestlige, muslimske lande bør begrænses

- DF mener, at indvandringen fra de ikkevestlige, muslimske lande bør begrænses. (Foto: Jens Dresling/Polfoto)
- DF mener, at indvandringen fra de ikkevestlige, muslimske lande bør begrænses. (Foto: Jens Dresling/Polfoto)

Den øverste ledelse i Dansk Folkeparti har igennem årene været meget varsomme med, hvordan deres retorik blev videregivet til offentligheden, når samtalen kom ind på muslimer.

Espersen efter 'Hitler'-beskyldninger: Jeg vil blæse på, hvad hun siger

Men nu står det sort på hvidt, hvad partiets holdning er til dette emne. Dansk Folkepartis folketingsgruppe har nemlig i en betænkning om tildeling af dansk statsborgerskab 5. december i fjor slået følgende fast:

'Dansk Folkepartis medlemmer af udvalget finder det meget problematisk, at langt hovedparten af de personer, somtildeles statsborgerskab med dette lovforslag, kommer fra ikkevestlige, muslimske lande. Det samme gælder den massive indvandring fra disse lande, der gennem årene har fundet sted.
Det giver nogle store demografiske forskydninger, som gør, at man er på vej til at udskifte den danske befolkning, og det er bekymrende, at der i Danmark er opstået regulære parallelsamfund, hvor fundamentalistisk islam og sharia sætter dagsordenen.
DF mener, at indvandringen fra de ikkevestlige, muslimske lande bør begrænses, ligesom også tildelingen af statsborgerskaber bør begrænses. DF finder det bl.a. forargeligt, at 177 afghanere og 245 irakere tildeles statsborgerskab. De burde sendes hjem for at hjælpe med at bygge deres respektive lande op. DF stemmer af disse grunde imod lovforslaget.'

Hård kritik af DF-profiler: I giver mindelser om Hitler

Og da 3. behandlingen af lovforslaget skulle igennem Folketinget 19. december 2013, der ønskede indfødsretsordføreren for Dansk Folkeparti, Christian Langballe, at komme med en sidste udtalelse inden, der blev stemt om lovforslagets endelige vedtagelse:

- Vi konstaterer, at indvandringen og statsborgerskaberne til folk, der kommer fra ikkevestlige muslimske lande, er et problem, og det kan man ikke opløse i almindeligt spin.

- Man kan jo se på, hvad danskerne erfarer i den virkelighed, som er deres. Enhver dansker, som spekulerer over det her problem, kan jo konstatere, at det, vi siger, simpelthen er en indlysende sandhed. Det var ordene, lød det afslutningsvis i udtalelsen fra Dansk Folkepartis indfødsretsordfører og repræsentant fra Folketingets talerstol 19. december.

DF vil stoppe muslimsk indvandring