Minister om SF'eres personangreb: Det er fandme ikke ok

Pia Olsen Dyhr langer ud efter kollegaer, efter de har svinet hinanden på tv

Pia Olsen Dyhr er bestemt ikke glad for sine kollegaers opførsel. (Foto: Jens Dresling)
Pia Olsen Dyhr er bestemt ikke glad for sine kollegaers opførsel. (Foto: Jens Dresling)

Transportminister Pia Olsen Dyhr har ellers været stille omkring Dong-salget, da hun det sidste stykke tid har været på rejse til Japan, hvor hun har kigget på hurtigtog, men nu går hun ind i kampen.

Ministeren vælger dog ikke at kommentere på selve salget til Goldman Sachs, men derimod sine partifællers opførsel i går aftes.

Facebook-opdatering henviser til det drama, der var i går, hvor Karsten Hønge udtalte, at Dong-sagen var med til at bringe SF ud på kanten af deres eksistens.

Og det fik partiets politiske ordfører, Lisbeth Bech Poulsen, der er fortaler for et aktiesalg, til at svare igen.

Se også: SF'er før dramatisk møde: Vi har slugt for mange kameler

- Nogle mennesker vil sige forskellige ting for at komme i rampelyset. Det vil jeg lade stå for hans egen regning, siger hun til TV2.

Men det var ikke noget, der kunne få Karsten Hønge til at klappe i, og han serverede straks en sviner tilbage til Lisbeth Bech Poulsen.

- Det et er noget værre sludder at tale om, at man skulle ønske medieopmærksomhed. Hvis jeg ønskede medieopmærksomhed, så skulle jeg måske begynde med at gå grædende rundt Christiansborgs gange, sagde han senere på aftenen til TV2.

Se også: SF-top til krisemøde om Dong-salg

Bemærkningen var en hentydning til Lisbeth Bech Poulsen, der i sommeren 2012 truede med at stemme nej til skattereformen, indtil hun blev kaldt gruppemøde, hvor den unge politiker blev talt på plads. Hun kom hulkende ud fra gruppeværelset med et nyt syn på reformen.

I dag skal SF-toppen til krisemøde, hvor de skal diskutere aktiesalget.

Ekstra Bladet følger sagen...

0 kommentarer
Vis kommentarer