Statsminister på hårdt arbejde: Thorning skovler sne foran boligen

Helle Thorning-Schmidt er ikke for fin til at svinge sneskovlen foran sit eget hjem

En statsminister i en anderledes situation: Helle Thorning-Schmidt er ikke for fin til selv at svinge en sneskovl med sine børn. (Foto: Michael Frandsen)
En statsminister i en anderledes situation: Helle Thorning-Schmidt er ikke for fin til selv at svinge en sneskovl med sine børn. (Foto: Michael Frandsen)

Det er formentlig ikke i særlig mange nationer, at borgerne kan opleve landets politiske overhoved ordne praktiske gøremål udenfor sit eget hjem.

Men i lille, kolde Danmark blev statminister Helle Thorning-Schmidt, her til eftermiddag, set svinge sneskovlen foran sin hoveddør.

- Jeg stod lige og kiggede i et halvt minut, og troede egentlig, det var en lidt yngre kvinde, der stod derude. Men så så jeg, at det fandme var Helle, og at hendes to døtre stod ved siden af og hjalp til, siger Michael Frandsen, som straks tog et par billeder af den knoklende statsminister.

Se også: Hvad er bedst, Thorning: EM-sejr eller valgsejr?

Michael Frandsen bor selv lige overfor Helle Thorning-Schmidt i Kuhlausgade - også kaldet Thorning-street - og ser hende dagligt:

- Men siden hun er blevet statsminister, ser jeg hende kun gå ud af sin dør og ind i sin ministerbil. Så jeg tænkte: 'Vildt nok', siger Michael Frandsen til Ekstra Bladet.

Han fortæller. at Thornings arbejde med sneskovlen mest lignede kvalitetstid med hendes døtre - selvom at en fuldt uniformeret betjent holdt øje ved deres side.

0 kommentarer
Vis kommentarer