Annonce:
Annonce:

Minister: Jeg er ikke noget modeikon, men jeg prøver

Handelsminister Nick Hækkerup droppede det politiske kaos og gik til modeshow

Nick Hækkerup var begejstret for at være til modeuge, og i dangens anledning havde han sin datter med på arbejde. (Foto: Jan Unger)
Nick Hækkerup var begejstret for at være til modeuge, og i dangens anledning havde han sin datter med på arbejde. (Foto: Jan Unger)
Annonce:
Følg Politik

Hele ugen har politikerne valfartet til modeshows i anledning af Copenhagen Fashion Week, der i denne uge viser alle designernes efterårskollektioner.

Særligt har den radikale minister for kirke, ligestilling og nordisk samarbejde, Manu Sareen, benyttet modeugen flittigt.

- Jeg interesserer mig meget for mode, og jeg bruger ret mange penge på at shoppe til mig selv. Jeg har fået mange af de andre ministere, altså dem der er tilbage, til også at købe nogle lækre jakkesæt, så jeg tror vi er den bedst klædte regering nogensinde, sagde Manu Sareen i går til Ekstra Bladet.Men det mener en af de tilbageblivende ministerkollegaer handels- og europaminister, Nick Hækkerup, ikke han er.

Annonce:

- Jeg synes, at det er interessant, men jeg er ikke noget modeikon. Men jeg prøver da, grinede han, da han i eftermiddags stod på den røde løber sammen med sin datter til et modeshow for mærket Designer's Nest.

Vilhelmsen: Jeg havde ikke andre valg

Selvom det har været en uge med politisk kaos for regerigen, har politikerne stadig haft masser tid til at benytte sig af de mange shows.

Selv i går, hvor Annette Vilhelmsen gik som formand og trak SF ud af regeringen, tog Manu Sareen lige et smut forbi Baum und Pherdgartens modeshow.

- Det er en underlig dag. Min kalender har været booket helt op, og så er den blevet slettet igen på grund af det med SF, og så er den blevet booket op med akutmøder, og nu jeg er her, og så skal jeg til møder igen, men jeg håber på at se noget (modeshows, red.) senere, fordi jeg vil super gerne, sagde ministeren til TV2.

Kamelens pukler blev for store

Og i dag, hvor et større minister-puslespil er i gang med at blive lagt, havde handels- og Europaministeren ikke nogen problemer med at tage til modeshow.

- Har du overhovedet tid til at være her, når der sker så meget inde på Christiansborg lige nu?

Annonce:

- Nå, du mener, at jeg ikke ved, om jeg har det samme job i morgen? griner Nick Hækkerup og tilføjer:

- Det her er jo mit job, og det passer jeg selvfølgelig. Og det her er den sjove del af det. Modebranchen er big buiness for Danmark, og det er et vindue til verden, hvor vi kan vise, at vi er kreative, og at vi kan få vores egne ideer, når nu vi ikke har noget olie i undergrunden.

SF får ny formand i marts

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Danmarks dyreste husDanmarks dyreste husDanmarks dyreste husDanmarks dyreste husDanmarks dyreste hus
Annonce:

Mest læste lige nu

Ja, det leder til fascisme
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: