LIVE: Nu præsenteres Thorning-regeringen... igen

Helle Thorning-Schmidt og Margrethe Vestager er blevet enige - stor rokade i 11 ministerier

Helle Thorning-Schmidt skal på den igen. Fra kl. 10.00. (Foto: Claus Bonnerup)
Helle Thorning-Schmidt skal på den igen. Fra kl. 10.00. (Foto: Claus Bonnerup)

For præcist 854 dage siden stod Helle Thorning-Schmidt for første gang foran Amalienborg og præsenterede sin nye SRSF-regering.

Den er nu historie. Afløst af en SR-regering, der i dag præsenteres; først for dronningen og senere danskerne, inden de mange overdragelsesforretning går i gang rundt omkring i de i alt 11 ministerier, der er involveret i den store regeringsomlægning.

Se også: Engell: Her er ministerrokadens store vinder

Følg hele slaget her på Ekstra Bladet. De vigtigste punkter i dag bliver: Først og fremmest vil statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) præsentere den nye regering for dronning Margrethe på Amalienborg klokken 10.

Herefter bliver det tid til at sige farvel til de afgående ministre. Det sker ved afskedsaudiens på Amalienborg klokken 11.45.

Derefter holder statsminister Helle Thorning-Schmidt og økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager (R) et fælles pressemøde i Spejlsalen i Statsministeriet. Det sker klokken 12.15.

Følg alle dagens begivenheder LIVE her på Ekstra Bladet. Tidsplanen for de enkelte overdragelser i ministerierne kan du finde i faktaboksen under LIVE-bloggen.nada

0 kommentarer
Vis kommentarer