Europabevægelsen genvælger formand

Den tværpolitiske organisation Europabevægelsen genvælger Venstre-politikeren Anne E. Jensen som landsformand

50 dage før valget til EU-Parlamentet har Europabevægelsen genvalgt Anne E. Jensen (V) som landsformand.

Den EU-positive organisation arbejder på tværs af partigrænser for et tæt samarbejde i EU, og den genvalgte landsformand ser frem til at sætte fokus på EU-politik op til parlamentsvalget.

- Der er en fantastisk stemning i bevægelsen, som er fuld af aktive, frivillige mennesker, der ved, at vi ikke kan tage værdier som demokrati og menneskerettigheder for givet, men derimod er noget, vi hver dag skal kæmpe for, siger Anne E. Jensen i en pressemeddelelse.

Anne E. Jensen blev valgt til ny formand i Europabevægelsen 6. april 2013. Hun har siddet i EU-Parlamentet for Venstre siden 1999, men genopstiller ikke til valget 25. maj. I stedet vil hun arbejde for, at danskerne bliver klogere på EU, før de går til stemmeurnerne.

- Der er kun 50 dage til valget, og der ligger en kæmpe oplysningsopgave foran os. Som tværpolitisk organisation ser jeg det som vores fornemmeste opgave at få folk til at stemme og til at forholde sig politisk til EU frem for at tale for og imod, siger hun.

Ved siden af posten som landsformand i Europabevægelsen sidder Anne E. Jensen også i byrådet i Kalundborg. Hun har tidligere været direktør for Dansk Arbejdsgiverforening (DA) og chefredaktør på Berlingske Tidende.

0 kommentarer
Vis kommentarer