Annonce:
Annonce:

Hemmeligt notat afslører 'Blå Bjarne'

Milliarder fra beskæftigelsesindsatsen skal sikre lavere omkostninger for virksomhederne, lyder det i internt notat fra Finansministeriet

Annonce:
Følg Politik

Mens Helle Thorning-Schmidt og Socialdemokraterne befinder sig i en historisk krise og bliver beskyldt for at svigte socialdemokratiske kerneværdier, har finansminister Bjarne Corydon haft gang i særdeles kontroversielle sager i kulissen.

Det afslører et internt regeringsnotat, som Ekstra Bladet er i besiddelse af.

I det 15 sider lange notat fra Finansministeriet fremgår det, at milliarder hentet fra indsatsen for de arbejdsløse i stedet skal bruges på bedre forhold for landets virksomheder.

Drøftet i Økonomiudvalget
Corydons regnedrenge er konkret kommet frem til, at der frem til 2020 kan hentes 3,6 milliarder på beskæftigelsesindsatsen. Penge, som ifølge notatet skal fungere som finansiering bag regeringens udspil til en kommende vækstplan.

Selvsamme forslag har Venstres formand Lars Løkke Rasmussen vel at mærke turneret med i længere tid. Tanker, som statsministeren har taget skarpt afstand fra.

Finansministeriets kontroversielle notat er desuden blevet drøftet i regeringens magtfulde Økonomiudvalg, erfarer Ekstra Bladet.

Læs meget mere i EKSTRA:

Internt notat fra Corydons ministerium: Ta’ milliarder fra de arbejdsløse - gi’ dem til virksomhederne

Eller køb dagens Ekstra Bladet og læs hele historien og meget mere

- Helle: Det er hul i hovedet

- Bjarnes blå bog

- Rød harme over Blå Bjarne

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: