Sass rasende over angreb fra Thorning-fløjen

S-krisen: Den magtfulde Henrik Sass Larsen aflyste oplæg efter sviner fra partifæller

(Arkivfoto: Jens Dresling/ Polfoto)
(Arkivfoto: Jens Dresling/ Polfoto)

Det, der skulle forestille krisestyring, ligner nu mere krise-eskalering.

Det var en olm Henrik Sass Larsen, som i går ankom til Socialdemokraternes krisemøde i Svendborg.

Godt på vej mod Storebæltsbroen kunne den magtfulde erhvervsminister læse på tv2.dk, at statsminister-tro topsocialdemokrater beskyldte ham og beskæftigelsesminister Mette Frederiksen for at orkestrere baglandets giftige angreb på Helle Thorning-Schmidt via medierne.

Vi anbefaler Rasende over angreb fra Thorning-fløjenVi anbefaler Pressens minister undveg pressen

Beskyldningerne blev altså lanceret, netop som krisemødet var ved at gå i gang – og Sass Larsen har givetvis haft hovedet fuldt af den EU-patentdomstol, som han skulle underholde partifællerne med først på aftenen. Men Sass havde ifølge Ekstra Bladets oplysninger efter TV2-historien mistet lysten. Og krisemødets eneste muntre indlæg i aftes blev dermed aflyst - og bufferen der skulle adskille Thornings politiske orientering og salens kritiske debat var dermed væk.

– Henrik Sass er rasende over TV2-historien, fortæller flere partifæller til Ekstra Bladets reportere i Svendborg, og de fastslår enstemmigt – med henvisning til Helle Thornings isolerede position i S-toppen – at der ikke kan være mange kilder til TV2’s historie.

– Jeg kan komme i tanke om en eller to, lyder det ironisk fra en socialdemokratisk topkilde.

I stedet er Sass Larsens oplæg rykket til i dag lørdag, hvor Thorning atter har forladt hovedbestyrelsesmødet i Svendborg.

LÆS HELE HISTORIEN I EKSTRA OG EKSTRA BLADET I DAG

0 kommentarer
Vis kommentarer