Mette F. er blevet skilt

Beskæftigelsesminister Mette Frederiksen og manden går fra hinanden efter 11 års ægteskab

Mette Frederiksen og Erik Harr er gået hver til sit. (Foto: Henrik Nielsen / All Over)
Mette Frederiksen og Erik Harr er gået hver til sit. (Foto: Henrik Nielsen / All Over)

Mange socialdemokrater ser gerne, at beskæftigelses Mette Frederiksen overtager formandsposten i partiet efter det truende valgnederlag ved næste valg.

Skulle den ambition gå i opfyldelse, så får partiet i givet fald formentlig en single som formand.

I hvert fald er Mette Frederiksen blevet skilt fra sin mand Erik Harr, det bekræfter han over for Ekstra Bladet.

- Vi skilles efter mange gode år. Vi har to vidunderlige børn sammen og vil altid have en særlig plads i hinandens hjerter. Skilsmisse er smertefuldt, og derfor har vi heller ikke flere kommentarer til vores situation, lyder det i en fælles udtalelse fra parret ifølge avisen Jyllands-Posten.

Parret har været gift i 11 år og har en dreng på 8 år og en datter på 11 år. Dem vil de fremover deles om, meddeler parret.

Erik Harr arbejder til hverdag som kommunikationsdirektør i Danmarks Apotekerforening.

Beskæftigelsesministeren har tidligere fortalt, at hun er den ’vildeste hønemor’ over for børnene, og det var svært, at hendes politiske karriere skulle gå ud over dem.

Udtalelsen faldt til Alt for Damerne, efter Mette Frederiksen i 2008 havde høstet massiv kritik for at kritisere overskudsforældre for at lade deres børn begynde på privatskole, hvorefter hun selv sendte datteren Ida Feline på privatskole.

- Jeg er dybt taknemmelig over min erfaring, som er dyrekøbt både positivt og negativt. Der er ingen tvivl om, at det at være politiker i dag har nogle omkostninger – det er sådan, spillereglerne har udviklet sig, og jeg er glad for, at mine børn er ældre i dag, mens jeg er minister, så de bedre kan forholde sig til at have en mor, der er så eksponeret, som jeg er.

1 af 3 Mette Frederiksen og Erik Harr i BonBon Land med datteren Ida og sønnen Magne tilbage i 2006. (Foto: Kaspar Wenstrup / All Over)
2 af 3 Mette Frederiksen og Erik Harr ankommer til Dronningens 40 års regeringsjubilæum i 2012 (Foto: Martin Høien / All Over)
3 af 3 Mette Frederiksen og Erik Harr er gået hver til sit. (Foto: Henrik Nielsen / All Over)
0 kommentarer
Vis kommentarer