Thulesen Dahl: Jeg forsøger ikke at overtage 1. maj

Kristian Thulesen Dahl fra DF er inviteret til at tale til 1. maj-arrangement i Give

Formanden for Dansk Folkeparti, Kristian Thulesen Dahl, drager til Give for at tale 1. maj. Han er inviteret af de lokale socialdemokrater (Foto: Christian Klindt Sølbeck)
Formanden for Dansk Folkeparti, Kristian Thulesen Dahl, drager til Give for at tale 1. maj. Han er inviteret af de lokale socialdemokrater (Foto: Christian Klindt Sølbeck)

1. maj plejer at være i især det socialdemokratiske tegn, men i næste uge får lokalkredsen af socialdemokrater i Give besøg af Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl.

Han er nemlig blevet inviteret af formanden for Socialdemokraterne i Give, Vibeke Hejnfelt.

- Jeg blev glædeligt overrasket, da jeg fik mailen fra formanden 3. april. Og selvfølgelig vil jeg gerne møde op og fortælle, om de ting DF står for og mener, siger Kristian Thulesen Dahl til Ekstra Bladet.

Se også: Thulesen Dahl taler på arbejdernes kampdag 1. maj

Vi bør være enige
Ifølge formanden for DF burde det ligge naturligt, at der er flere områder, som socialdemokraterne og DF burde samarbejde om.

- Danske virksomheder flytter arbejdspladser til udlandet, og flere danskere bliver presset på løn- og arbejdsvilkår. De udfordringer bør vi, Socialdemokraterne og fagbevægelsen kunne enes om at samles om i stedet for mere at bekrige hinanden, siger Kristian Thulesen Dahl.

Formanden mener, at det giver ham en mulighed for at fortælle om, hvordan DF ser på de udfordringer, som danske lønmodtagere står over for.

Se også: Engell om Tulle-tale 1. maj: Kæmpe foræring fra S

- Jeg synes, det er min opgave at komme ud og nå så mange som muligt med mine synspunkter. Og når nogen vil have, at jeg kommer til et arrangement, så synes jeg i virkeligheden, at jeg har rigtig meget at byde ind med.

- Derfor er det kun glædeligt, at de har tænkt tanken, at det er naturligt, at jeg kunne være med, siger formanden.

- Har I i DF selv opsøgt muligheden for at kunne komme og være med?

- Nej, jeg har slet ikke tænkt over det eller talt med nogen om muligheden, før jeg fik invitationen. Men jeg var ikke i tvivl om, at jeg skulle tage med, siger Kristian Thulesen Dahl og understreger, at han ikke vil forsøge at overtage 1. maj fra nogen.

0 kommentarer
Vis kommentarer