S dropper 1. maj invitation til Tulle

Lokale socialdemokrater har fået kolde fødder - Kristian Thulesen Dahl droppet som taler

Kristian Thulesen Dahl kommer alligevel ikke til at tale 1. maj i Give. S-lokalforeningen har fået kolde fødder og trækker invitationen tilbage, oplyser bestyrelsesmedlem Jens Bork fra Socialdemokraterne i Give til Ekstra Bladet.

- Ja, det er rigtigt, at arrangementet er aflyst. Det bliver ikke til noget alligevel.

Det var ellers planlagt, at Kristian Thulesen Dahl skulle tale på arbejdernes internationale kampdag. Men efter skarp kritik fra blandt andre den socialdemokratiske gruppeformand på Christiansborg Henrik Dam Kristensen har de lokale Give-kammerater fået kolde fødder og trækker altså pludselig invitationen tilbage.

- Hvis det var mig, der var i Give, så havde jeg ikke gjort det. Kristian Thulesen Dahl har en anden dagsorden, end den 1. maj står for, sagde gruppeformand Henrik Dam Kristiensen tidligere i dag til Ekstra Bladet.

Se også: Thulesen Dahl: Jeg forsøger ikke at overtage 1. maj

Jens Bork, bestyrelsesmedlemmet fra Give, vil ikke uddybe begrundelsen over for Ekstra Baldet, udtaler til dr.dk, at det handler om manglende enighed.

- Der er ikke enighed om det, så Kristian Thulesen Dahl skal ikke tale ved vores arrangement, siger Jens Bork til statsradiofonien, som samtidig skriver, at baglandet allerede i går aftes trak invitationen tilbage.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra formanden i Give, Vibeke Hejnfelt.

0 kommentarer
Vis kommentarer