Løkkes kone og søn fik Mallorca-tur af Venstre

Flere hemmelige bilag: Regningen for Mallorca-tur i efterårsferien blev betalt af partiets hovedkontor

04:23
Løkke mener, Venstres indkøb af tøj til ham er en privat sag de to parter imellem. Her interviewet d. 13. maj, umiddelbart efter Ekstra Bladet havde kunnet afsløre, at Løkke havde fået betalt tøj af Venstre for 152.000 kroner (foto: Anders Ravn)

Venstre har med statsstøtte i ryggen foræret en Mallorca-rejse til formanden Lars Løkke Rasmussens familie.

Det viser nye bilag, som Ekstra Bladet i dag kan offentliggøre.

Halvanden uge efter Lars Løkke Rasmussen var fratrådt som statsminister, kunne Venstre-formandens hustru, Sólrun, og parrets yngste søn sætte sig til rette i Norwegians fly med kurs mod Palma de Mallorca.

Flybilletterne til over 11.000 kroner var blevet købt af en medarbejder i Venstres Landsorganisation den 4. oktober 2011. Regningen blev sendt fra rejsebureauet ’Carlson Wagonlit Travel’ til partiets hovedkvarter i Søllerød nord for København.

Rejste uden Løkke
Bilagene viser samtidig, at hustruen og sønnen – den første dag i skolernes efterårsferie – skulle flyve til den populære middelhavsø uden Lars Løkke Rasmussen.

Venstreformanden var nemlig selv rejst i forvejen til Mallorca allerede den 8. oktober - ugen forinden - på en billet, som samme Venstre-medarbejder havde købt på en separat ordre den 5. oktober.

Med andre ord købte partiet billetterne til Lars Løkkes familie dagen før, formandens egen billet blev købt.

Løkkes intentioner
Sagen kommer efter, at Ekstra Bladet i tirsdags afslørede, at Venstre har købt tøj og sko til Løkke for 152.000 kr. over en periode på 10 måneder i 2010 og 2011.

Dansk politik - 13. maj. 2014 - kl. 06:19 Ny bilagsbombe under Løkke: Fik tøj og sko for 152.000

I frisk erindring står også, at Løkkes datter fik en Rio-rejse betalt af udviklingspenge fra GGGI.

Om den bedyrede Venstre i sommeren 2012, at Lars Løkke selv havde betalt datterens rejse Chicago-Rio-København i forbindelse med Venstre-lederens tiltræden som formand for GGGI under klimatopmødet i den brasilianske storby.

Men i forbindelse med Ekstra Bladets afdækning af Løkkes eksorbitante first class-rejser for den kriseramte klimafond kom det frem, at GGGI havde betalt rejsen for datteren.

På det historisk lange pressemøde i sidste efterår forklarede Lars Løkke, at det havde været hans intention at betale for rejsen. Desværre havde folk omkring formanden misforstået hans reelle intentioner. Derfor betalte han først efter GGGI-skandalen rullede.

Se Lars Løkke Rasmussen blive konfronteret med sit tøjkøb ved at klikke 'næste' over artiklen.

Se de afslørende bilag i EKSTRA:

Foto: Tariq Mikkel Khan Tæt på Venstre købte flyrejse til Løkkes familie: Se bilagene her

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Politik
Mest læste i Politik
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen