Annonce:
Annonce:

Skamroser Kopenhagen Fur efter skjult partistøtte

Løkke liker På Facebook: Pelsfirmaet Kopenhagen Fur lægger ikke skjul på, at de helst støtter et parti, der viser en ’aktiv’ interesse for erhvervet

Lars Løkke Rasmussen. (Foto: Janus Engel)
Lars Løkke Rasmussen. (Foto: Janus Engel)
Annonce:
Følg Politik

Lars Løkke Rasmussen skamroser på Facebook Kopenhagen Fur, der i 2012 gav hemmelig partistøtte til Venstre. Det skete i en opdatering 12. april, hvor Lars Løkke Rasmussen bl.a. skriver:

’Besøgte tidligere i dag auktionen hos Kopenhagen Fur, hvor der hen over weekenden sælges for godt et par milliarder kr. minkpels. 6.000 danskere har deres daglige udkomme fra dansk minkavl, og det skæpper samtidig godt i valutakassen. 1/5 af de kinesiske overnatninger i København relaterer sig til pelsindustrien. Interessant som tingene hænger sammen: Stor dansk fødevareindustri –> affald –> minkfoder –> verdens bedste mink –> auktion med 40 % af verdensomsætningen –> kinesere i Strøgets dyreste butikker og byens hoteller. For mig viser det endnu en gang, at der ikke er nogen modsætning mellem gode produktionsvilkår i landbruget og arbejdspladser i byen.’

Annonce:

Hos Kopenhagen Fur er man åben om, at man helst støtter ’et parti eller en enkelt kandidat, der viser en aktiv interesse for erhvervet’, som pressechef Sander Jacobsen siger.

Måbende minkformand: Kendte intet til Venstre-støtteSkjult støtte på 70.000 svarer til Løkkes tøjkøb i 2011Venstre: Ja – vi glemte partistøtteProfessor: Skjult partistøtte til Venstre er ulovligNy afsløring af Løkke og co: Venstre skjulte hemmelig sponsor

Pelshjerter

Lars Løkke Rasmussen har også i samarbejde med Kopenhagen Fur solgt julepelshjerter til fordel for Børnecancerfonden.

I Tivoli solgte Løkke i december 2012 hjerterne i en bod, hvor han var med til at indsamle i alt 250.000 kroner. Alt overskuddet fra salget af de små, røde julepelshjerter gik til Børnecancerfonden gennem cykelholdet Team Rynkeby, der årligt cykler til Paris, som Lars Løkke Rasmussen var en del af.

– Der er to grunde til, at jeg er en del af Team Rynkeby. For det første på grund af sagen om børnekræft. For det andet er det et projekt, der gør noget godt for dig selv, mens du gør noget godt for andre, sagde Lars Løkke Rasmussen dengang ifølge Kopenhagen Furs hjemmeside.

Annonce:

Partisekretær for Venstre, Claus Richter, har afvist, at de ca. 72.000 støttekroner fra Kopenhagen Fur i 2012 gik til at dække Lars Løkkes tøjkøb i 2011 på 72.260.

Baglandet: Gå af nu, LøkkeOverblik: Løkkes nye bilagssag

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne beholder altid deres løn og privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: