Sociale medier koger over: Løkke sammenlignes med Miley Cyrus

I dag er det skæbnedag for Venstre-formanden Lars Løkke Rasmussen. Den politiske situation 'analyseres' på de sociale medier

De sociale medier bugner over af Løkke-karikaturer. En disciplin tegneren Morten Ingemann i mange år har mestret. (Foto: Morten Ingenmann/Instagram).
De sociale medier bugner over af Løkke-karikaturer. En disciplin tegneren Morten Ingemann i mange år har mestret. (Foto: Morten Ingenmann/Instagram).

Ekstra Bladet følger Løkkes temperatur på den sociale medier i skæbnedøgnet:

'Jeg kom ind som en murbrækker', sådan synger popstjernen Miley Cyrus i en ikonisk musikvideo, hvor hun halvnøgen på toppen af en kæmpe jernkugle brager gennem murstensvæg efter murstensvæg.

En udmærket reference til Venstre-formanden Lars Løkke Rasmussen, hvis pengeforbrug og papir-rod lige nu fylder stort set alt i det politiske billede.

Det mener i hvert fald Twitter-brugeren Christian Panton, der har sakset den trinde politiker ind i et sandt Miley Cyrus-kostume:<script type="text/javascript" src="//storify.com/ekstrabladet/de-sociale-medier-vurderer-status-for-lars-l-kke.js?border=false" /><noscript>[ <a href="//storify.com/ekstrabladet/de-sociale-medier-vurderer-status-for-lars-l-kke" target="_blank">View the story "Lars Løkkes skæbnedøgn:" on Storify</a>]</noscript></div><br /><br /><p>Lars Løkke Rasmussens fremtid bliver afgjort i aften Odense Congress Center, hvor partiet vil drøfte hans mandat til at fortsætte som Venstres formand.</p><p>Partiformandens pengeforbrug og papir-rod har i løbet af de seneste dage fået 17 af Venstres kommuneforeningsformænd til at trække støtten til Lars Løkke. Tirsdag morgen meldte MF'er Preben Bang Henriksen og erhvervsordfører Kim Andersen sig også ind i koret af Venstre-folk, der ønsker formandens afgang.</p><p>Det er ikke kun på de sociale medier, at Lars Løkke er et hot emne.</p><p>Rapgruppen Damp har netop udsendt nummeret Bruger Mange Penge (Ridder Løkke).</p><p><iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/knlgWQP9UbU" frameborder="0" allowfullscreen="" /></p>
0 kommentarer
Vis kommentarer