DF: Mette F bange for øretæver

DF enig med Enhedslisten i skarp kritik af Mette Frederiksen

Dansk Folkepartis Peter Skaarup mener, at Mette Frederiksen har ført befolkningen bag lyset og kalder det uværdigt for en regering. (Foto: Jesper Mortensen)
Dansk Folkepartis Peter Skaarup mener, at Mette Frederiksen har ført befolkningen bag lyset og kalder det uværdigt for en regering. (Foto: Jesper Mortensen)

Det er under al kritik, at beskæftigelsesminister Mette Frederiksen i ugevis – og midt under de afsluttende finanslovsforhandlinger i Folketingssalen - har skjult konsekvenserne af den forkortede dagpengeperiode.

Læs også:

Se også: Mette skjulte akutfiasko

Det fastslår Dansk Folkepartis gruppeformand Peter Skaarup over for ekstrabladet.dk - og er dermed for en sjælden gang skyld enig med Enhedslisten.

- Det giver indtryk af en desperat minister på det tidspunkt. For det går op for regeringen på et endnu tidligere tidspunkt, end offentligheden får besked, at den er helt gal. Der er langt flere, der ryger ud af dagpengesystemet, end offentligheden har fået at vide, siger han.

Indtil 10. januar fastholdt regeringen, at man forventede, at 7000-12.000 ville dagpengene inden 1. juli 2013. Men allerede i begyndelsen af december vidste Beskæftigelsesministeriet, at op mod 23.000 ville blive ramt.

- Det er under al kritik. Grunden til, at regeringen ikke fortæller om det, er helt åbenbart, at den er klar over, at det vil give politiske øretæver. Både DF og Enhedslisten har jo forslag om, at man skal forlænge dagpengeperioden, fordi det er nødvendigt, siger han.

Læs også:

Se også: Mette F: Erkender, at hun skjulte sandhed i 24 dage

Han mener, at Mette Frederiksen har ført befolkningen bag lyset og kalder det uværdigt for en regering.

- Den putter med oplysninger, der burde have været fremme. Oplysningerne var nødvendige for at hjælpe de mennesker, der kommer i klemme. DF har netop godt vidst, at det har været nødvendigt, at forlænge dagpengeperioden i et stykke tid, fastslår Skaarup.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere