Viceborgmester: Barfoeds bolig-vens exit er en indrømmelse

Alfred Grinderslevs afgang som formand for Frederiksberg Boligfond er reelt en indrømmmelse af, at han har fejlet i sagen om Barfoed bolig. Det mener Frederiksbergs viceborgmester

Lars Barfoed (foto: Magnus Holm, Polfoto)
Lars Barfoed (foto: Magnus Holm, Polfoto)

Formand for Frederiksberg Boligfond, Alfred Grinderslev, har leveret en klokkeklar indrømmelse af, at han har fejlet i sagen om Lars Barfoeds lejlighed.

Sådan udlægger den socialdemokratiske viceborgmester på Frederiksberg, Katrine Lester, Grinderslevs afgang som formand for fonden.

Læs:

Se også: Boligformand trækker sig efter Barfoed-sag

- Jeg synes, at det er det rigtige valg, han har truffet. Jeg ved godt, at han ikke mener, at han har begået fejl, men reelt er det her en anerkendelse af, at hans person og hans måde at tackle boligsagen har været problematisk, siger Katrine Lester til ekstrabladet.dk og fortsætter:

- Her taler jeg både om forløbet omkring, at Barfoed fik lejligheden, men også om de mange skiftende forklaringer, der har været i løbet af de seneste par uger. Det må han påtage sig ansvaret for, og det gør han reelt ved at trække sig.

Læs også:

Lars Barfoed fortæller om sin lejlighed (Foto: Anthon Unger) Dansk politik - 1. mar. 2013 - kl. 09:26 TV: Barfoed taler om boligsag for første gang

Grinderslev har tidligere i dag meddelt, at han trækker sig som formand for fonden oven på sagen om Lars Barfoeds lejlighed på Frederiksberg.

Ekstra Bladet har kunnet afsløre, at Barfoed har fået den nyrenoverede lejlighed, uden at den - stik imod sædvane - har været slået op offentligt.

Efterfølgende har en redegørelse vist, at den konservative generalsekretær, Martin Dahl, har taget kontakt til sine partifæller i boligfonden for at skatte en lejlighed til Barfoed.

En måned senere havde Barfoed sikret sig sin lejlighed på 114 m2.

Læs:

Se også: Her er beviset: Barfoeds højre hånd skaffede ham lejlighed

Læs også:

Se også: Bombe i Barfoeds boligsag: Hans lejlighed var aldrig i udbud

Læs også:

Se også: Fik fed lejlighed under skilsmissen: Barfoeds boligstinker

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere